20 фини знака, на които вашият партньор пропуска бившия си

Бивш на партньора ви Да, нея. Въпреки че минаха известно време, откакто се разделиха, все още можете да почувствате присъствието й да ви преследва. Тя е в леглото ви, на дивана ви, когато се гушкате, за да гледате Netflix, и дори на вашите дати за обяд. Каквото и да правите, не можете да се отървете от подозрението, че тя е тази, за която той мисли, когато се взира в тавана късно през нощта, че тя се е превърнала в този непостижим образ на съвършенството, с който не можете да се състезавате.

Никога не можете да разберете истински какво мисли някой, с когото се срещате, или как наистина се чувства. Няма смисъл да бъдете параноици и да четете огромно значение във всяка една дума или действие и това всъщност може да застраши иначе добрите отношения. Като се има предвид това, има някои издайнически знак, който показва, че мъжът не е над бивш, и ако те присъстват, може да искате да продължите с повишено внимание, за да избегнете нараняване. А за още червени знамена, за които трябва да внимавате, прочетете Истинските причини, поради които хората мамят .

1 Той я споменава през цялото време

жена на лоша среща

Нормално е да се говори за минали преживявания във връзката, но ако той умишлено я възпитава при всеки разговор, това е сигурен знак, че не е продължил напред и през цялото време си го мисли.2 Той сравнява двама ви

Призрак, лоша дата, грешки, профил

„Един знак, че партньорът ви липсва на бившия е, че те открито ви сравняват с тях“, терапевт и експерт по връзките Сара Е. Кларк каза Bustle. „Дори да ви правят комплименти при сравнението, това обикновено не е добро нещо. Естествено е понякога да мислим и сравняваме или сравняваме нещата за хората, с които сме се срещали, но ако вашият партньор изрази тези сравнения, това означава, че те мислят за тях повече от това, което е здравословно.3 Казва, че не е готов за нова връзка

лоша дата

Понякога, когато хората казват това, това е просто защото се страхуват да не бъдат уязвими отново с някой нов. Но ако той каже, че причината, поради която той не иска да бъде в нова връзка, е, че е бил толкова повреден от предишната си, това може да означава, че раздялата все още се чувства свежа в съзнанието му, независимо колко отдавна беше . И за повече съвети за връзката, ето ви Истинските причини, поради които хората мамят.4 Той е Кейги за обсъждането на минала връзка

двойка на дивана

Веднъж се срещах с мъж, който очевидно не беше над бившия си, а издайническият знак беше, че докато той беше доста открит за всичко останало, когато го попитах дали е над нея, отговорът му беше: „Да, напълно ... искам да кажа , все още имаш някакви чувства, нали? Не е обещаващ отговор.

5 Той отказва да я обсъди изобщо

мъж, който изневерява на жена си, изглежда виновен.

Shutterstock

Не е добър знак, ако мъжът непрекъснато говори за бившия си, но ако той направо откаже да разглежда темата, и това не е чудесно, тъй като показва, че все още има много наранени чувства, с които той не се е справял и дори не мога да понасям.„Може да сте подозрителни или несигурни по отношение на бившия на партньора си“, психотерапевтът по връзката Лена Дерхали каза Bustle „Ако го повдигнете и те затворят или откажат да участват в разговор за вашите притеснения, това е червен флаг, че може да има нещо.“ А за повече експертни съвети за любовта прочетете защо Този вдовик, изпълнен със съжаление, има най-трогателните съвети за връзки някога.

6 Той все още е ядосан

Ядосан човек в самолета

Има страхотно Сексът и градът епизод, в който новото гадже на Кари, Бергер, отклонява телефонния си секретар, когато получава съобщение от бившата си приятелка, която му е изневерила.

Кари осъзнава, че това количество гняв е знак, че макар все още да не е влюбен в бившия си, той също не е преживял случилото се между тях. Както се казва, има тънка граница между любовта и омразата.

мечтая за черна вдовица

7 Те все още се мотаят

щастлива двойка на летището

Shutterstock

Напълно възможно е да бъдете приятели с бивш, но има ред. Ако поддържат връзка в социалните мрежи и си пият по питие от време на време, това е добре. Но ако се виждат през цялото време, заминават за уикендите или дори планират пътувания заедно, това е сигурен знак, че той все още държи за скъпия живот. И ако сте в скален брак, ето Как да разберете дали бракът ви е в груба грешка - или нещо по-лошо.

8 Той я приоритизира пред вас

двойка в спор

Shutterstock

На най-основното ниво колко сериозен е някой към вас се свежда до това колко време отделя за вас, независимо колко е зает. Ако един човек предпочита да види филм с бившия си в една свободна вечер, отколкото да се мотае с вас, може би е време да дръпнете щепсела.

9 Всичко Му напомня за нея

когато Хари срещна любовната сцена на Сали

Ако обсъждате динамиката на връзките и той казва: „Да, аз и бившият ми говорихме за това през цялото време“, това е нормално. Или ако предлагате пътуване до Бора Бора и той казва: „О, да, веднъж отидох там с бившия си, красиво е“, това също е нормално. Но ако предлагате да си вземете сандвич и той каже: „О, да, бившият ми обичаше BLT“, това означава, че тя все още е много в съзнанието му.

10 Той винаги споменава един и същ напр

възрастен мъж не е сигурен дали иска да прави секс

Shutterstock

Някои хора се чувстват по-удобно да говорят за любовния си живот от други и ако някой възпитава различни бивши, когато обсъжда динамиката на отношенията, това вероятно е просто начин да се илюстрира тяхната теза с конкретни примери. Но ако той винаги споменава един и същ бивш, отново и отново, тя очевидно е хванала специално сърцето му.

11 Разпадането не беше негов избор

тъжна двойка

Shutterstock

Някои хора трудно прекъсват нещата, което означава, че докато партньорът им предложи да се откаже, те са облекчени повече от всичко. Но често изхвърлянето води до продължително чувство на копнеж, болка и съжаление. Така че, ако има само един въпрос, който можете да зададете за бившия, трябва да бъде кой е този, който е инициирал разпада.

12 Той ви нарича с нейно име

двойка в битка

Shutterstock

Освен ако нямате едно и също име, това е доста крещящ фройдов фиш.

13 Той пита взаимни приятели за нея

вечеря, събеседници, разговарящи, подобряване на паметта

Shutterstock

Разкъсванията не са само тежки за засегнатите хора, те също правят нещата неудобни за хората, които все още поддържат връзка с двете страни. Като такъв, социалният протокол предвижда нито един човек да не пита за бившия, когато е в разговор, особено в групова обстановка, и особено когато присъства новият човек.

Ако приятелят спомене бившия, е напълно учтиво той да каже: „О, да, как се справя?“ Но ако той последва това с: „Какво каза тя за мен?“ - Вижда ли се с някого? и така нататък, това не е добър знак.

14 Той много я комплиментира

Човек наранен в леглото с партньор

Може да е признак на емоционална зрялост да признаете, че това, че нещата не са се получили, не означава, че бившият ви е лош човек. Но ако той я издигне на някакъв пиедестал и я опише като най-забавния / най-красивия / най-талантливия човек, когото някога е срещал, това не е добре.

15 Той виси на сантиментални предмети

тъжен човек

Shutterstock

Ако държат сантиментални предмети от миналите си връзки на очевидни места, това може да означава, че липсват бившите им ', Кларк каза Bustle . „Добре е да се придържате към снимки и други предпазвания от минали връзки - това е част от миналото ви. Ако обаче тези неща са на очевидни места, където вие и всички останали ще ги виждате често, това може да означава нещо за това как се чувстват по отношение на миналата си връзка, както и да бъдете неуважителни към новата връзка.

16 Той иска само да ходи на места, които е посещавал с бившия си

лоша дата

Shutterstock

Няма причина да се налага забрана за чудесно място за закуска само защото той е ходил там с бившия си, но ако някога иска да посещава места, които е посещавал с нея, това може да е знак, че те използва като заместител за изгубеното.

„Пресъздавайки едни и същи стари модели, те преживяват своята стара връзка и задушават новата ви“, експертът по отношенията Вики Зиглер каза Bustle. „Ако вашият партньор е готов да създаде живот с вас, той ще бъде нетърпелив да създаде нови спомени на свежи места, които нямат отпечатък от минала връзка.“

17 Те все още се разхождат със семейството на бившия си

разговорът с майка ви ще ви направи незабавно щастливи

Освен ако не са били приятели преди това, няма причина той да прекарва следобеда си в зоологическата градина със сестра й. Тъжно е, но както е при общите приятели, винаги има жертви, свързани с раздяла, а членовете на семейството са на върха на списъка.

18 Той слуша много Emo Rock

мъж, който слуша музика на слушалки отвън пред тухлена стена

Shutterstock

Ако всичко, което слуша, са песни за изгубена любов, това е доста добро отражение на емоционалното му състояние.

19 Той я преследва в социалните медии

десексуален мъж на телефона си

Ако влезете в стаята си и го намерите припаднал на леглото, гледайки снимки от неотдавнашното й пътуване до Италия, тръгнете към хълмовете.

20 Той е изтрил всички техни снимки

мъж, изпращащ съобщения на смартфон

Shutterstock

Когато продължите напред, нормално е да изтриете всички снимки в социалната мрежа, на които сте прелест, тъй като това може да е източник на болка. Но в определен момент би трябвало да можете да видите как се появява снимка на двама ви заедно и да си помислите: „Аууу, това беше хубаво време в живота ми. Какво искам за закуска? Ако все още не е там, вероятно не е над това.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации