20 фини знака Вашият партньор пропуска бившия си

Хубаво е да се преструваш на това всяка раздяла е чиста почивка. Реалността, разбира се, често не е така. Както всеки, който е преживял изпитанието, може да потвърди, че това е изпитание, пълно с текстове до късно през нощта, произволни сеанси на плач и блуждаещи с мечтателни мисли. Вашият партньор, колкото и да искате да вярвате в противното, не е изключение.Така че, ако напоследък вашата интуиция ви подсказва, че нещо просто не е наред с партньора ви - че отношението й към бившия й е далеч от нормалното - тогава има вероятност да сте на нещо. Така че, вместо да се опитвате да отхвърлите несигурността си за връзката, време е да се изправите срещу страховете си и да се изправите пред нея за нейните действия - тоест, след като сте анализирали щателно фините признаци, които ви казват, че тя просто не е над бившия си в всичко.

1 Тя не реагира на вашата обич.

Жена, избягваща привързаност, признаци Вашият партньор пропуска бившия си

Когато приятелката ви все още мисли за бившия си, тя няма да бъде отворена за получаване на обич от никой друг. Според Грант Бренер, психиатър и съавтор на Разумност на отношенията: Създаване и поддържане на здравословни връзки , тя дори може да се чувства като близо до вас, емоционално и физически, е все едно да изневерява на бившия си. „Макар че може да има и други причини за това, когато партньорът ви се жали за бившия си, той вероятно няма да се интересува по-малко от близостта с вас. Може дори да се чувстват сякаш предават бившия си “, казва Бренер.2 Нейните мисли обикновено са някъде другаде по време на секс.

жена изглежда тъжна

ShutterstockКогато сте интимни с половинката си, избягва ли тя зрителен контакт? Или дори изобщо избягва да гледате във вашата обща посока? Ако партньорът ви изглежда напълно извън това по време на секс, тогава тя може да се придържа към предишните привързаности на бившия си, казва Бренер.3 Тя държи за спомени от бившия си.

Жена с кутия моменти подписва, че вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock / Африка Студио

Дори след като сте казали на партньора си, че тези спомени от бившия й ви притесняват, тя отказва да се откаже от тях и според Бренер това представлява един от най-големите признаци, че партньорът ви отказва да премине от старите спомени за предишната й връзка.

„Вашият партньор може да се дразни и да се оправдава или да каже, че ще се отърве от тези неща, но изглежда никога не успява да го направи. Можете също така да забележите партньора си да разглежда предмети или да ги държи и да гледа със съжаление в далечината ... предполагайки, че партньорът ви пропуска бившия си и мисли за времето, прекарано заедно “, казва Бренер.4 Тя изповядва любовта си към вас постоянно.

Двойка усмихнати знаци Вашият партньор пропуска бившия си

Ако тя непрекъснато се стреми да декларира своята любов и ангажираност пред вас, макар че това е хубав жест, това често може да означава, че тя се опитва да убеди вас - и себе си - че наистина е над бившия си и е готова да падне във вашите обятия. Според Марк Борг-младши, доктор по психология, психоаналитик и съавтор на Разумност на отношенията: Създаване и поддържане на здравословни връзки , този тип поведение е най-ясният показател, че тя все още не е над бившия си.

„Всеки път, когато партньорът - особено в нова връзка и още по-специално в нова връзка, която е възстановена - прекарва изобилие от време и енергия, изповядвайки (силно, натрапчиво, страстно, досадно) своята сигурност, че„ това е то!' доста вероятно е да им липсва бившият. Въпросът тук обаче е не че този човек се опитва да ви убеди (новия си партньор) в любовта си (и това, че е 'над' бившия си). Вместо това те работят много усилено, за да се убедят (че не им липсва бившият) “, казва той.

5 Тя често разглежда акаунтите на бившия в социалните медии.

Жена, която гледа през бившия си

Shutterstock

Ако сте забелязали, че тя е склонна да разглежда често акаунтите на бившия си в социалните медии (поне времената, в които сте били наоколо, за да станете свидетели на такова поведение), това е друг ясен ден, който иска да следи бившия си - че тя не иска да пусне този човек, казва Бренер. Този постоянен интерес показва, че тя дори не се е опитала да продължи от бившия си и когато се изправите пред нея за това, тя е само в защита на своите действия.

6 Тя изведнъж говори много повече за бившия си ...

двойка на дивана

Shutterstock

Според Хайди Макбейн, брачен и семеен терапевт и автор на Житейски преходи: Лични истории за надеждата през най-трудните предизвикателства и промени в живота , когато вашият партньор започне да говори повече за бившия си, припомняйки си спомени или навици от предишната им връзка, когато тя е използвала само да отглежда бившия си от време на време, тя може да се опита да обработи чувствата си към този бивш.

7 ... или тя изобщо е спряла да говори за бившия си.

Двойка Бойни знаци Вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock

От друга страна, ако от време на време е възпитавала бившия си, а сега изобщо не го прави, дори когато е подтикната от вас, тогава тя може да държи тези чувства в себе си, за да скрие какво наистина чувства към края на връзката й с бившия й, казва Макбейн.

8 Тя ви сравнява с бившия си.

Двойка подписва, че вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock

Ако установите, че партньорът ви често казва неща като „отнасяш се с мен толкова по-добре, отколкото бившият ми“ или „бившият ми никога не е бил отворен да опитва нови неща като теб“, тогава, според Макбейн, това може да сочи към факта че бившият й е винаги на ум - което не предвещава нищо добро за вашите шансове с нея. Въпреки че няма значение дали сравненията работят във или срещу вашата полза, тези, които са безплатни за вас, най-вероятно са проява на собствената й вина, че все още носи чувства към бившия си.

рицар на пентакли любовен резултат

9 Тя поддържа връзка със семейството на бившия си.

две жени

Дори ако тя е създала невероятно тясна връзка със семейството на бившия си и е спряла да контактува с бившия си, това все пак може да сочи към факта, че тя не е пуснала тази част от живота си, казва Вики Циглер, експерт по връзките и адвокат за развода. Всъщност тази продължителна връзка не само е лоша за настоящите й отношения с вас, но може и да повлияе негативно на семейството на бившия й, ако не се обсъждат граници.

10 Тя иска да ви заведе на същите места, на които е ходила с бившия си.

Двойка на дата Подписва, че вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock

Когато вашата партньорка иска да продължи старите традиции, които е имала с бившия си - само сега, с вас - това би трябвало да предизвика незабавни звънци в главата ви. Според Циглер фактът, че тя се опитва да преживее стари спомени от предишната си връзка, означава, че тя не желае да създава нови с вас - следователно подсъзнателно задушава сегашното ви партньорство.

11 Тя отказва да говори за бившия си.

Двойка Бойни знаци Вашият партньор пропуска бившия си

Едно е, че тя просто никога не споменава бившия си - друго е, ако, когато я търсите за повече информация за тази част от живота й, тя изобщо откаже да каже и дума за това. Този отказ може да сочи към нараняване на чувства или таен копнеж за бившия им, казва психотерапевт по връзките Лена Дерхали.

12 Тя винаги прави комплименти на бившия си в разговор.

Двойки говорещи знаци Вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock

Ако установите, че тя винаги е по-тежка, отколкото е необходимо, когато става въпрос за комплименти на бившия й, тогава може би ще й е удобно да обсъжда тези теми с вас, или обратно, не прави много, за да прикрие истинските си чувства, казва Дерхали. Така или иначе, тази тенденция да постави бившия си на пиедестал само ще я нарани в бъдещите връзки, тъй като тя вярва, че никой не може да се мери с бившия.

13 Тя не планира бъдещето ви като двойка.

Млада двойка говори знаци Вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock

Приемете го: ако тя наистина иска да бъде с вас, тя ще си представи бъдеще с вас в него. Така че, ако сте забелязали, че тя никога не иска да прави планове повече от месец в бъдеще (или, по-надолу, никога не иска да обсъжда бъдещи домове, деца или брак), тогава има голям шанс тя да е просто използвайки теб, за да превъзмогнеш бившия й.

14 Тя смесва подробностите за връзката ви с предишната.

двойка в битка на диван

Ако понякога забравя, че нейният бивш е този, който обича да прави походи, а не вие ​​и други смеси от това естество, тя не работи истински, за да ви опознае. Когато тя е непрекъснато фиксирана за подробности от миналото, за нея може да стане трудно да се накара да присъства с вас, настоящия й партньор.

15 Минаха месеци и все още не сте срещнали семейството й.

Двойка Борба

Shutterstock

Не само, че не сте срещнали семейството й, но дори не сте сигурни, че те знаят, че съществувате. Ако са минали повече от няколко месеца и все още дори не сте срещнали семейството й, камо ли да сте споменати мимоходом от нея, то това може да е ясен знак, че тя не приема отношенията с вас на сериозно. Освен това, това може да е индикация, че тя използва само вас, за да преодолее бившия, който явно й липсва - и да привлече семейството си в този отскок е прекалено много, за да се справи с нея.

неща, които смятах за верни, които не са верни

16 Приятелите й са изненадани, че излиза.

Гадже среща С приятелка

Shutterstock

Newsflash: ако нейните приятели нямат представа кой си, значи тя не приема тази връзка сериозно. Тъй като често е обичайна практика да се вманиачавате по най-близките си приятели, сериозни или непринудени, е твърде подозрително, че тя дори не е споменала, че излиза с някой с приятелите си - може би до голяма степен, защото все още я анализира действия на бившия с приятелите си.

17 Все още изпитва гняв към бившия си.

Ядосана жена подписва, че партньорът й липсва бившият

Shutterstock

Винаги, когато се опитвате да възпитате бившия й в разговор, тя веднага ли изразява чувство на гняв към тях? Или е отворена за наранените си чувства? Така или иначе фактът, че тя крие някакво недоволство или гняв към този човек, е ясен знак, че тази раздяла все още е свежа в съзнанието ѝ. Гневът й означава, че тя все още изпитва чувства към този човек.

18 Тя не ви води около общите приятели, които споделя с бившия си.

Партньор за мъжка среща

Както Уенди Уолш, д-р, автор на 30-дневният любовен детокс, каза Днес, когато тя отказва да ви доведе около общите приятели на бившия си, може да е така, защото тя или не иска да виждате как тя реагира около бившия си, ако случайно се появят, или не иска общите си бивши приятели, за да знаят, че тя излиза с някой друг, за да не разкрият тази информация на бившия й. В края на деня тя не иска бившият й да мисли, че е продължила напред.

19 Тя няма да създава или налага граници с бившия си.

Жена, изпращаща текстови съобщения, подписва, че вашият партньор пропуска бившия си

Shutterstock

Във всяка романтична връзка е важно да установите граници - например колко често трябва да общувате с бившия си и т.н. Ако тя е невероятно устойчива на всякакви граници, отнасящи се до бившия си, или, след като се съгласи с тези насоки, тя започва да отказва да налага тях, тя най-вероятно го прави, защото не иска да загуби комуникацията с предишния си партньор. Ако тя се страхува от ограничения, свързани с бившия си, това означава, че тя все още не е готова да продължи напред, но вие трябва.

20 Те все още имат романтични снимки заедно в социалните медии.

Човек, който гледа през партньор

Въпреки че е напълно разбираемо да оставите няколко реликви от предишната си връзка в социалните медии, вероятно ще преминете граница, ако по-романтичните снимки на бивш още не са свалени. Така че, ако забележите, че нейният акаунт в Instagram все още съдържа много романтични публикации с участието на бившия й (и по-лошо, тя никога не иска да прави снимки от този сорт с вас), тогава тя може да не иска да признае пред себе си или пред останалите дигитален свят, че връзката й с бившия всъщност е приключила.

Популярни Публикации