20 тайни Служителите на Disney не искат да знаете

Тематични паркове на Дисни може да са известни като най-щастливите места на земята, но техните служители често виждат страна от магията, за която гостите не са запознати. Под тези рокли за принцеси и големи глави герои са просто обикновени хора, които се опитват да спечелят заплата. Това често означава работа с телесни течности, зловещи гости и някои сериозно строги правила за запазване на характера, независимо от всичко. Тук сме подслушали някои от най-ценените служители на Дисни, за да получим вътрешната им лъжица и тайните зад кулисите. Подсказка: Понякога нещата не са толкова прекрасни, колкото изглеждат.1 Хората обичат да водят мъртвите си роднини там.

Задържане на пепел

Въпреки че това трябва да се подразбира, не използвайте Дисни като гробище. Многобройни служители съобщават, че хващат гости изхвърляне на пепел за собствеността на Дисни, особено в имението с духове. „Моля, оставете вашите кремирани близки у дома. Спрете да ги изхвърляте в имението с духове “, пледира един служител . 'Те просто се изсмукват и се изхвърлят.'

2 И това ви прави доживотна забрана.

Мъж с белезници

ShutterstockЗа съжаление, ако решите да разнесете пепелта на любимите си хора в Дисни, няма да се върнете. „За това получавате доживотна забрана, а пепелта се почиства или водата се изхвърля“, казва един служител . „Ако уважавате останките на любимия човек, не правете това.“мечтае да защити дете

3 Сигурността е навсякъде.

Охранител

Дисни има за цел да запази магията жива за всеки гост, така че служителите под прикритие са свършили. „Познавам някои хора, които работят под прикритие в Дисниленд. Виждал съм ги, когато работят и изглеждат като най-големите мрачни туристи, които бихте могли да си представите (големи шапки, цинк на носа, глупави ризи, прибрани в неподходящи шорти, туристически обувки и т.н.), така че да се поберат , казва един рекомпенсор . В резултат на това „Почти е невъзможно да бъдете навсякъде в парка, без да сте в полезрението на някой от охраната, униформен или не“.4 героя често биват атакувани.

Бокс в сянка

Shutterstock

Въпреки усилията на всички обаче, има редовни сбивания. Още по-лошо, хората в приемащите краища на повечето победи са костюмираните членове на актьорския състав. „Семейство е нападнало Плутон“, разказва един бивш Актьорски състав на Дисни . - Избута я във фонтана. Всъщност не видях атаката, просто трябваше да се справя с последствията зад кулисите. Трябва да изсуша целия костюм на Плутон и да почистя главата. По-късно Плутон ми каза, че семейството е полудяло, че трябва да си вземе почивката, след като са изчакали да си направят снимка. Мисля, че Плутон или си е счупил ръката или крака.

5 Много неща могат да ви уволнят.

Човек напуска офиса

ShutterstockНазначаването на работа в парк на Дисни е изненадващо трудно, като хиляди кандидати се борят само за няколко места. За съжаление запазването на работа в Дисни е още по-трудно. Едно рекомпенсор разкрива, че приятел е бил уволнен за ядене на парче пуканки, паднало върху ризата им, а принцеса е била консервирана за счупен глезен.

сън настроения зъби падат

6 Те трябва да останат в характера си - дори и да умират.

Спасителна жилетка

Ако носите Дисни костюм , по-добре е да сте подготвени да останете в характера, без значение какво. „Един инструктор по подводно плаване, който веднъж ми беше казал, че преди да приеме работа като„ water Goofy “на круиз по Дисни (Goofy, който виси в басейна), той трябваше да се съгласи, че в случай, че започне да се дави, той трябва да да бъде увлечен, преди спасителите да свалят костюма му (за да не разстроят децата разбира се). CPR няма да се изпълнява на сцената “, разкрива вътрешен човек .

7 Те използват кодове, за да поддържат магията.

Уоки токи

Служителите на Дисни имат за цел да направят вашето посещение вълшебно, така че не се изненадвайте, ако някои от това, което чувате да си казват един на друг, нямат смисъл. За да не се откачат гостите, служителите използват кодови думи за спешни случаи.

„Когато говорите на слушалки, трябва да използвате различни кодове за неща, например медицинската ситуация обикновено е„ балон “за кръв“, припомня един бивш Служител на Дисни . „Така че, можете да си представите моята изненада, когато ни се обадят, казвайки„ Имаме код Пух, Прасчо е на свобода “. Като например? Оказва се, че някое плачещо дете на възраст е използвало пясъчника като своя обществена баня и когато някой се е приближил до него, той просто е избягал.

8 Водата, заобикаляща вози, става наистина брутна.

Боклук, плаващ в океана

Shutterstock

Ако мислите да се потопите във водата около каквото и да е пътуване с Дисни, помислете отново. В допълнение към пепелта на скъпо починалите, тези води често са повръщащи съдове. - Един ден едно хлапе яде куп макарони с маринара и след това изхвърля всичко точно пред входа на Голямата гръмотевична планина. Това беше огромна купчина воднист барф, лесно два фута широк и три фута дълъг “, разкрива един служител .

9 Хората са сериозни по отношение на репликите.

Опашка

Shutterstock

Сраженията не само избухват сред хора, които се чувстват така, сякаш са чакали твърде дълго, гостите могат да получат и солено, когато болни деца прекъснат линията. Няколко служители преброяват гости се оплакват и дори да се използва унизителен език, когато на децата, пътуващи по желание, им беше позволено да прескачат отпред. За щастие повечето оплакващи се клиенти наистина са измъкнали нещо от докосването си: доживотна забрана.

10 Те наистина не искат да държат бебето ви.

Баща, държащ новородено бебе

Снимането на снимка с герои е част от преживяването. Не трябва обаче да им поверявате грижите за вашето бебе. „Гостите редовно правят глупави странни неща. Мисля, че най-лошото от тях е, когато хората довеждат новородените си деца в парковете и ни молят да ги държим за снимка “, казва един Актьорски състав на Дисни . „Не мога да видя [нищо] в Гуфи, камо ли други костюми, и нося гигантски ръкавици или лапи или каквото и да е в зависимост от характера ми. Защо би ме оставил да държа твоето бебе? Да!

11 Голяма част от секса се случва сред актьорите.

Двойка целувка

Shutterstock

мечтае да бъде отвлечен и изтезаван

Дисни е най-щастливото място на земята за повече от гости. Когато всички се приберат за вечерта, тези служители правят много секс. Настоящи и бивши служители на Дисни казват това публичен секс в парковете и оргиите в общежитията на колежанските програми са рутинни събития. Когато сте готови да издигнете собствения си любовен живот, започнете с тях експертни ходове със сигурност ще удивите партньора си.

12 Има таен тунел за вашите боклуци.

Подземен тунел

Ако някога сте се чудили как Disney поддържа парковете си толкова чисти, това е тяхната модерна автоматизирана система за събиране с вакуум. „Отдолу има„ тунел “(всъщност е първият етаж, вторият и третият етаж са това, което виждате в парка), а AVACS е поредица от тръби, които свързват всички ресторанти с основното сметище, което е зад планината Splash. Кошът се изхвърля под парка, така че гостите не трябва да го виждат или миришат. Доста е готино “, казва един Дисни отвътре .

13 Пълнокостюмните герои не могат да говорят - никога.

Дисни актьорски танци

Ако Гуфи не ви каже как да стигнете до Splash Mountain, той не е просто груб. Много костюмирани герои са длъжни да мълчат пред гостите. „НЕ СМЕ ПОЗВОЛЕНИ ДА РАЗГОВАРЯМЕ В КОСТЮМ ПРЕД ГОСТИ. НИКОГА. Зад кулисите обаче всичко върви “, казва един бивш Гуфи .

14 Дисни затвора е истински.

Човек, седнал в килията на затвора

Shutterstock

какво означава, ако мечтаеш да целунеш някого

Тези слухове за затвора на Дисни са верни. Не разчитайте обаче, че Мики ще ви донесе храна или ще се насладите на леглото на принцесата на Дисни, за да си отпуснете главата. „Те имат място за задържане“, казва един бивш Служител на Disney World . - А в имота на Дисни има полицейско управление.

15 Има йерархия на символите.

Дисни герои

Shutterstock

Ако играете един от героите на принцесата на Дисни от 90-те, не се изненадвайте, ако по-новите членове на актьорския състав не искат да седят с вас. „Някои от стаите за почивка са като кафенето в гимназията, където„ готините “принцеси (Елза и Анна) седят от едната страна и гледат очите на„ старите “герои (Сняг и Попинс). Наистина е детски “, казва един бивш член на актьорския състав . 'Други изпълнители на лица смятат, че са на Бродуей и изискват уважение и мразят да не го получат.' Ако не получавате уважението, което заслужавате по време на работа, надхитрите своето побойник шеф мога да помогна.

16 Хората винаги се опитват да прикриват децата си на разходки.

Баща с деца

Shutterstock

Ако трябва да направите не толкова трудния избор между разходка с бебето или качването му на борда, седнете всеки път. За съжаление, гостите на Дисни не могат да разберат защо опитите за контрабанда на бебето да карат е толкова голяма работа.

„Тази двойка се опитваше да язди Космическата планина и имаше черна чанта. [Член на екипажа] е чул нещо да излиза от чантата, затова той ги помоли да я отворят. Те отказаха. Сигурността идва, принуждава ги да я отворят. Беше 6-месечното им бебе “, казва един рекомпенсор . Многократни бивши служители докладвайте на гости, които се опитват да направят същото.

17 Приятелите и членовете на ролите не винаги отиват безплатно.

Човек, който дава бакшиш

Shutterstock

Въпреки че членовете на ролите могат да влизат в парковете на Дисни, когато пожелаят безплатно, отстъпката им не се разпростира върху техните приятели и семейство. „По-рано можехме да вкараме [всеки] в парковете, когато пожелаем, но това се промени“, казва един бивш Дисни изпълнител . Те обаче понякога получават безплатно пътуване. „Сега това е само в определени дни за определени паркове.“

къде да заведем жена на първа среща

18 Настъпват опасни ситуации.

Кървав нож

Докато Дисни прави всичко възможно да запази всички в техните паркове възможно най-безопасни, все още има сериозни заплахи за сигурността, които се случват. По време на особено претъпкан празничен уикенд, един бивш служител разказва за пълна лудост: „Един гост се побърка и извади нещо остро и започна да боде гости, за да излезе. Трябваше да върна прободен гост в хотела й, за да си взема личната карта, за да може да отиде в болницата.

19 Гостите се опитват да правят секс навсякъде.

секс навсякъде в света на Дисни

Shutterstock

Членовете на ролите не са единствените, които правят много секс. Служителите на Дисни съобщават, че гостите се опитват да извлекат малко допълнителна магия от почивката си, като правят секс буквално на всяко парче от собствеността на Дисни, от което могат да избягат. - Хванахме двойка, опитваща се да открадне всички бази в розовата градина, когато я отворим за пожелания. Те бяха някак си в ъгъла и имаха одеяло над тях “, казва един Член на екипа на Дисни . 'Все пак не ги обвинявам.'

20 Сексуалният тормоз се случва често.

Сексуален тормоз

Това, че винаги сте си фантазирали да го правите с принцеса на Дисни, не означава, че трябва да кажете на членовете на актьорския състав. Служителите на Дисни съобщават, че получават много нежелани коментари от покровители, които смятат, че техните идеи са умни. „Не мога да преброя колко пъти хората са ме питали какво е под роклята ми или са се опитвали да ме опипват“, казва бивш Дисни свят Тинкърбел . Не се изненадвайте обаче, ако герой насочи вниманието към вашето неприлично поведение. „Винаги бих ги срамувал“, казва Тинк.

Популярни Публикации