20 твърди истини за размера на пениса

Защо сме тук? Съществува ли Бог? Защо има нещо, а не нищо? Честно казано, аз прекарвам много малко време в мислене за тези по-големи екзистенциални въпроси, тъй като като мъж непрекъснато съм затънал в друг, който може би е еднакво важен: Има ли значение размерът на пениса? И какъв е идеалният процентил на размера на пениса, за който трябва да бъде сексуално представяне ? Е, чети, брат, защото сме събрали всичко, което трябва да знаеш за случващото се под колана.1. Това е средният размер на пениса.

Нека да преминем направо към него. Средният размер на пениса е 5,27 инча (14,2 сантиметра) дълъг, когато е изправен, и 4,9 инча в обиколка, когато е изправен, според мета-анализ от 2015 г. на 20 различни изследвания, публикувани в списанието BJU International . Същото проучване установи, че изправеният пенис от 6,3 инча е в 95-ия процентил на пениса, което означава, че от 100 мъже само пет би имал пенис по-дълъг от 6,3 инча. Не забравяйте, че тези изследвания са взели предвид само пенисите, които са били измерени от медицински специалист. Както всички знаем, тук не бихме се доверили на анекдотични доказателства.

2. Да, има правилен начин за измерване на пениса.

Правилният начин за измерване на пениса е да се започне от горната - или гръбната - страна на пениса, където той се среща с тялото (кръстовището на пубо-пениса). Вземете правилното - и по-ласкателно - измерване, като натиснете линийката в срамната кост. Сега, когато става въпрос за обиколка, измервайте в основата или средния вал, но не и в короната (билото на главата на пениса).3. Изключително големите пениси са много, много малко малцинство.

Само девет процента от мъжете имат пенис с честота над 7 инча. Ако имате седем инча, процентът на населението с по-малък пенис от вас е колосалните 91,3276667638 процента. Ако е по-голям от осем инча, пенисът ви е по-голям от 99,4963792682 процента от хората на планетата Земя. Що се отнася до сравнението на пениса, трябва да се гордеете с това, че сте в този персентил на размера на пениса!4. Жените предпочитат по-големи от средните пениси.

Изследователи от Калифорнийски университет и Университета на Ню Мексико даде на жените 33 различни по размер 3D модела на пениса, които бяха изработени от твърда синя пластмаса без мирис, от която да избирате. След това те помолиха 75-те участнички в проучване на възраст от 18 до 65 години да изберат модела, който представлява предпочитания от тях размер на пениса при дългогодишен партньор.Средната реакция беше 6,3 инча (16 см) на дължина и 4,8 инча (12,2 см) около. Интересното е, че за еднократно сексуално преживяване средният пластмасов пенис, който жените избраха, беше малко по-голям с дължина 6,4 инча (16,3 см) и обиколка 5,0 инча (12,7 см).

мечтае за големи паяци

5. Размерът има значение за женския оргазъм (в някои случаи).

Проучване от 2014 г., представено на срещата на Асоциация за психологически науки в Сан Франциско установи, че обиколката - не дължината - има значение за еднократни партньори, но не и за дългосрочен нечий. Учените откриха, че по-големите обиколки обикновено доближават клитора до влагалището по време на секс, което се смята, че помага на жените да постигнат оргазъм. Проучване от 2012 г. обаче установи, че жените, които често са изпитвали вагинални оргазми, са по-склонни да предпочитат по-дълги пениси.

6. По-голямото е по-добро, но не и в дългосрочен план.

Предпочитанията за размер на жените всъщност се различават при мъжете и дългосрочните партньори. Читателите с орлови очи ще забележат, че през последните две проучвания жените са имали различни предпочитания по размер на пениса за една нощ и дългосрочни партньори. Авторите на проучването на USC / UNM теоретизират защо: „[Жените] може да предпочетат по-голям пенис за краткотраен секс, отчасти така че повишеното физическо усещане компенсира намалената психологическа връзка“.Те добавиха, че по-големият не винаги може да бъде по-добър в дългосрочен план, защото „вагиналният контакт винаги причинява разкъсвания на вагиналната лигавица, така че жените може да предпочетат по-малък пенис, който е по-малко вероятно да стресира физиологията им за редовни, дългосрочни партньори“.

7. Пенисите на гей мъжете са по-големи - според съобщенията.

Изследване, публикувано в списанието Архиви на сексуалното поведение установили, че изправените гей пениси са с една трета по-дълъг от тези на хетеросексуалните си колеги. Учените и подозират, че това може да има нещо общо с пренаталните хормони, които влияят върху структурата и размера на гениталиите, както и някои структури на мозъка, които влияят върху сексуалната ориентация. Ето зрънцето, което трябва да вземете с тези резултати: размерът на пениса се отчита сам.

8. Пушенето може да намали дължината на пениса с близо половин инч.

Ако перспективата за рак на белия дроб не ви е накарала да се откажете от тези цигари, може би това ще стане. Проучване установи, че пенисите на пушачите са значително по-малки от непушачите. Това отчасти се дължи на щетите, причинени на кръвоносните съдове от пушенето. Но Ървин Голдщайн , M.D., директор на Сексуална медицина в Сан Диего , казва, че тютюнопушенето „може да причини увреждане на самата тъкан на пениса, като я направи по-малко еластична и не й позволява да се разтяга“. И така, изрежи го, човече!

9. Размерът на стъпалото не е добър предиктор за размера на пениса.

В гореспоменатия мета-анализ, характеристики като ИТМ, размер на стъпалото, дължина на показалеца и размер на тестисите са изследвани по отношение на дължината на пениса. Най-силната и последователна корелация с размера на пениса - макар и без гаранция - беше височината.

11. Дължината на пениса може да се увеличи.

Ако искате по-дълъг пенис и можете да се справите с реалността да имате опънат пенис за 4-6 часа на ден в продължение на 4 месеца или повече, имате късмет. Винаги можете да опитате „метода на сцепление“, при който удължителят на пениса разтяга пениса. Едно проучване, публикувано в Списание за сексуална медицина установи, че този донякъде средновековен метод води до средно увеличение от 0,9 инча (2,3 см) в дължина, докато е отпуснат, и 0,67 инча (1,7 см), докато е изправен.

неща, които да вземете жена за рожден ден

12. Оралният секс придава по-голям размер.

Ако искате по-дълъг пенис, но не искате да подлагате пениса си на часове на стойката, може да се интересувате от проучване, публикувано в Списанието за сексуална медицина което установи, че по време на орален секс мъжете съобщават за по-големи измервания на пениса в сравнение с други методи за възбуда.

13. Можете да направите пениса си да изглежда по-голям, като отслабнете.

Проучване в The New England Journal of Medicine има ли, че между 25 и 44 години и двамата мъже дават средно по 3,4 процента от теглото годишно. Това означава, че ако сте мъж с тегло 160 фунта, можете да очаквате да качите 5 лири годишно. Тази печалба може да изглежда като загуба, когато погледнете във вашите чекмеджета, тъй като мастната подложка преди пубиса прави пениса да изглежда по-къс, тъй като основата на ствола е заровена в мастната подложка. Ако сте напълнили няколко килограма и сте загубили малко дължина, можете да спечелите повече от стария си пенис с диета и упражнения.

14. Пенисите в порно са извънредни.

Големият пенис е повсеместен в порнографията. Повече хора гледат повече порнография от всякога. Нетният резултат е, че порнографията напълно изкриви нашата концепция за това, което е „нормално“, особено възприятието на хетеросексуални мъже, които рядко могат да срещнат ерекция на IRL освен тяхната собствена. Порно звездите са самоизбираща се група. Техните пропорции по-големи от средните и способността им да постигат и поддържат ерекция пред производствен екипаж ги прави наистина необикновен куп. Защо мислиш, че продължаваш да виждаш една и съща шепа пичове да се появяват толкова често в порно?

15. А размерът им често се усилва.

Да, порно пенисите обикновено (но не винаги) са по-големи от категорията от пет до седем инча, в която се озовават преобладаващата част от мъжете. Но не влагайте прекалено много в статистиката, която намирате, когато се опитвате да предположите размера на изпълнител. Един известен продуцент на порно казва, че що се отнася до петлите в порно, обичайното правило е: 7 инча са равни на 9 инча, осем инча са равни на десет инча и девет инча са равни на 12 инча. На въпрос за пениси над 10 инча, той отговори: 'Никога не съм виждал такъв.'

16. Порно изкривява нашата идея за нормално.

Добре, така че цялото това порно с голям пенис и преувеличените измервания вероятно не помагат на много често срещан тип дисморфия на мъжкото тяло. Повечето мъже, които търсят лечение за състояние, наречено „къс пенис“ (по-малко от 1,6 инча, когато е отпуснат и под 3 инча, когато е изправен), всъщност попадат в нормалния размер на пениса, според едно проучване. В проучване от 2005 г., публикувано в списанието Урология от 92 мъже, които са потърсили лечение за къс пенис, изследователите установяват, че никой не отговаря на условията за синдрома. Когато изследователите разглеждат повече от 50 проучвания, обхващащи 60 години, те откриват, че 85 процента от жените са доволни от размера на пениса на партньора си, докато само 55 процента от мъжете се чувстват добре за пениса си.

17. Микропенизите са доста редки.

Микропенисът е този, който измерва по-малко от 2,5 стандартни отклонения под средната средна стойност при разтягане. Говорим по-малко от около 2,75 инча. Само 0,6 процента от населението може да се похвали с микропенис.

18. Тревожността относно размера на пениса не корелира с действителния размер.

Проучване от 2013 г., публикувано в Списанието за сексуална медицина откриват дори мъже, които са били средни или над средните, изразяват чувство за неадекватност и самосъзнание, когато става въпрос за техния член. Тревожността на пениса е най-висока сред гейовете, бисексуалните и възрастните мъже. Смята се, че разпространението на срама от пениса сред гейовете и бисексуалните мъже може да се дължи на възможностите за сравняване на части от тялото. При по-възрастните мъже тази тревожност може да се проследи до факта, че ...

черна птица насън

19. Пенисите се свиват с времето.

Възможно е с напредването на възрастта пенисът и тестисите да станат малко по-малки с напредване на възрастта. Вината за това е натрупването на мастни отлагания в артериите, намаляващи притока на кръв към пениса ви. Това може да причини изсъхване на мускулните клетки в гъбестите тръби на еректилната тъкан във вашия пенис. Но има и още. С течение на времето белезите от многократни малки наранявания на пениса ви по време на секс или спортни дейности могат да доведат до натрупване на белези. Натрупването се извършва в предишната гъвкава обвивка, която заобикаля гъбестите еректилни тъкани на пениса ви и може да намали общия размер и да ограничи размера на ерекциите.

20. Големият пенис не винаги е бил желателен.

Има причина статуите на великите мъже от древността да спортуват скромни копчета. Големите пениси в древногръцкото изкуство и литература се свързват с глупави, похотливи мъже, докато идеалният гръцки човек е рационален, интелектуален и авторитетен. И за повече информация как да бъдете страхотни в леглото, разгледайте 12 неща, които мъжете трябва винаги да правят след секс .

Популярни Публикации