20 Срамни неща, които правите публично

Нека си признаем: Дори и най-уравновесените сред нас от време на време стават виновни за доста неудобно поведение. За щастие, когато тези неловки действия се случват в тясна компания, те се изсмиват и бързо се забравят. Но когато ни хванат да правим нещо смущаващо публично, тогава е по-трудно да се преодолеем. Например, някога препъвали ли сте се в краката си? Или забихте „play“ на телефона си само за да разберете, че слушалките ви не са включени? Тези смущения - и не само, които сме събрали тук за ваше забавление - са сред (признава се) срамните моменти с нисък залог, които остават с нас за минути, часове, понякога дни . И да, всички сме виновни за всички тях!

1 Проверете се в огледалото или отразяващите прозорци.

човек, проверяващ отражението си отстрани на сграда

Shutterstock

Трудно е да се мине покрай огледало или отразяващ прозорец без поне поглед при външния ви вид - уверете се, че дрехите, косата, гримът и други подобни са в ред. Но понякога това не спира на бърз поглед - и изведнъж, ето ви, пълен с проверка за продължителен период от време. Всички са виновни за това в даден момент, но със сигурност е неудобно, когато ви хванат. Така че най-добре е да запазите нагласата за частния сектор.2 Пропуснете измиването на ръцете си, но пуснете водата за всеки случай.

пуснете водата за баня в мивката на тоалетната

ShutterstockВижте, ние всичко знам, че трябва мийте ръцете си след използване на банята. Но ако някога сте били притиснати от времето или просто наистина мразите тези обществени сушилни за въздух в банята, вероятно сте пропуснали изцяло пералната част и сте оставили водата да тече за минута, в случай че някой се окаже в някоя от другите сергии .Но не само някой би могъл да влезе и да ви хване в средата на този смущаващ акт, но и излагате здравето си на риск. В крайна сметка, проучване от 2006 г., публикувано в Тропическа медицина и международно здраве разкри, че редовното миене на ръцете може да намали нечий риск от респираторна инфекция с 16 процента.

3 Потърсете кредитната си карта, когато дойде време да платите.

проверка на портфейла на линията за хранителни стоки

Shutterstock

Някои ежедневни дейности - като плащането на хранителни стоки - могат да бъдат изпълнени с натиск моменти на стрес . Пример: Чакали сте на опашка 10 минути, за да платите в супермаркета и когато най-накрая дойде вашият ред, изведнъж не можете да намерите кредитната си карта. Има ли го в портфейла ви? Вашият джоб? Твоята чанта? Кой знае? Но можете да почувствате, че колективните очи на всички останали се търкалят. Така че, опитайте се да започнете да търсите, преди да дойде вашият ред, за да избегнете смущаващия прожектор върху вас.4 Яжте с широко отворена уста.

Възрастен мъж се наслаждава на хапка от препечения си хляб, намазан със сладко желе, конфитюр по време на закуска в ресторант.

Willowpix / iStock

Хей, разбрахме - твоят сандвич е невероятно . Но повярвайте ни, когато казваме, че никой не иска да го види дъвчен в устата ви. Когато се наслаждавате на храната си публично, правете го със затворена уста, моля!

5 Говорете високо на телефона си за лични неща.

възрастна жена на мобилен телефон

Shutterstock

Едно е целият хранителен магазин да ви чуе да казвате на жена си, че взимате съставки, за да приготвите чили за вечеря. Но когато чуят нещо за това как едно от децата ви е претърпяло инцидент по пътя към училище? Това е малко неудобно и под малко, имаме предвид много. Запазете всички лични телефонни разговори за вкъщи или за някъде изолирани, като вашата кола.

6 Пуснете нещо на телефона си без слушалки.

момиче натискане играе на музиката си

Shutterstock

Докато може да се наслаждавате на вашия Бритни Спиърс комбинация от тренировки във фитнес залата или най-новият криминален трилър в Netflix, може да не е нещо, което всички останали около вас също искат да се настроят. Ето защо винаги трябва да проверявате дали слушалките ви са включени в мрежата и си вършат работата, преди да натиснете игра на нещо. Тези погледи, когато силата на звука ви звучи за целия свят, са смущение, което можете да избегнете.

7 Преструвайте се, че си изпращате съобщения, когато всъщност просто чакате някого.

забавни въпроси за amazon alexa Луди факти, които никога не сте знаели за вашия смартфон

Shutterstock

Докато чакат приятел, среща или партньор на обществено място, на някои хора им е удобно да прекарват времето само да седят наоколо, хората да гледат. Но ако не сте от тези хора, ще разпознаете тактиката „да изглеждаш зает“ да се преструваш, че водиш текстов разговор (или дори телефонен чат, за наистина отчаяните), само за да изглеждаш така, сякаш правиш нещо важно , въпреки че не сте. И повярвайте ни, хората знаят какво правите - и не го купуват.

8 Изберете клин.

като се уверите, че никой не го следва Неудобни неща

Shutterstock

Първо се огледайте, за да проверите дали някой е зад вас. След това, вие го вземете. Ако никой не го види, няма вреда, няма фал, нали? Но за съжаление някой винаги вижда, а вие оставате неудобно да се опитвате да се преструвате, че никога не се е случвало.

9 Изберете нещо от зъбите си.

проверка за храна в зъбите Неудобни неща

Shutterstock

Всеки е имал този момент на пълно смущение, когато осъзнава от колко време се разхожда с нещо в зъбите и никой казах им. Има два начина да избегнете това смущаващо публично излагане на показ: 1) Отидете до банята след ядене, за да проверите дали няма остатъци между вашите перлено-бели, и 2) Помислете два пъти, преди да направите дълбоко копаене, за да извадите това парче маруля, когато всеки може да види.

10 Или си вземете носа.

мъж бране нос Неудобни неща

Shutterstock

Вероятно си мислите: „Ако просто го направя наистина бързо, никой няма да забележи.“ Но шансовете са, че точният момент, в който си вземете носа, е, когато се сблъскате с някой, когото познавате. Спестете си смущението и вземете кърпичка!

11 Взирайте се в някого.

Млад чернокож с обръсната глава се обляга на тухлена стена и се взира в далечината, неща, които не си направил

Shutterstock

Може да се взирате в някого, защото той е привлекателен или просто защото се интересувате от това, което прави или казва. Но е допълнително странно, когато те хванат погледа ви и осъзнаят, че ги гледате надолу, особено когато сте в един и същ автобус, вагон на метрото или друго неизбежно затворено пространство. И да ви хванат да правите неудобен зрителен контакт два пъти, защото (разбира се) не сте научили урока си за първи път? Ооф. Това е просто най-лошото.

какво се случва с комар, след като те ухапе

12 Говорете със себе си.

Жена отива на работа с кафе, разхождайки се в близост до офис сграда. Портрет на успешна бизнес жена, която държи чаша гореща напитка в ръка по пътя си към работа на улицата City Street

Shutterstock

Може би тренирате презентация на път за работа, преглеждате фрази на нов език или просто си мърморите за нещо разочароващо. Но независимо от обстоятелствата, това е така винаги странно, когато някой те хване да говориш със себе си. Запазете разговорите с вас за уюта на собствения си дом, за да избегнете смущение.

13 Оставете вратата на кабината на банята отключена.

тоалетни сергии

Shutterstock

Вероятно няма нищо по-смущаващо от това някой да влезе при вас в банята. Никой не обича да бъде прекъсван в средата на бизнеса от напълно непознат и никой не обича да бъде прекъсвачът! Добрата новина? Има лесно решение: Заключете вратата на сергията, за да избегнете това неудобство всеки път.

14 Подайте газ.

човек, миришещ на лоша миризма в миризлив дом, признава, че настинката ви е сериозна

Shutterstock

Когато сте в празен асансьор, може да си помислите, че сте сигурни да предавате бензин. Но през повечето време точно тогава кабината на асансьора ще спре и ще влезе друг човек. Докато виждате вонята на лицето им, наистина ще съжалявате, че сте направили нещо толкова смущаващо публично.

15 Разхождайки се с отворена муха.

мъж цип муха пакет пренареди публична виагра

Shutterstock

Винаги когато напускате дома си или излизате от банята, уверете се, че е така след проверили сте ситуацията си с мухи. Това е едно смущение, от което е трудно да се върнеш и определено можеш да се спасиш.

16 Махнете на някого, когото не познавате.

махайки на непознат

Shutterstock

Знаете ли, когато забележите приятеля си на пресечка и развълнувано им махнете? И тогава, когато се приближите, започвате да разбирате защо те не махат с ръка. Това не е вашият приятел и сега непознат ви смята за луд. Просто изчакайте да размахате, докато не сте сигурни следващия път!

17 Или си мислите, че някой ви маха или ви говори, когато не е така.

мислейки, че някой ти маха с неприятни неща

Shutterstock

Почти толкова унизително, колкото махането на някого, когото не познавате, е да мислите, че някой ви маха, да му се усмихва или да ви говори, когато наистина се опитват да привлекат вниманието на някого - вероятно техен приятел - отзад ти. Неловко дори не започва да го покрива.

18 Чудя се дали тези хора, които се смеят, всъщност се смеят ти.

две възрастни жени, които се смеят навън, приятелка

Shutterstock / CREATISTA

Когато група хора се кикотят и чатят, а също гледат във вашата обща посока, естествено е да се чудите дали не ви се подиграват. Бъдете сигурни, че ако са непознати, отговорът вероятно не е такъв. Стресът върху него просто ви кара да изглеждате по-странно от всичко.

19 Пътувайте се над собствените си крака.

човек се спъва и пада публично

Shutterstock

Вървиш по тротоара, вървиш по бизнеса си и изведнъж се спъваш. Прашиш се и се оглеждаш, търсейки нещото по твоя начин, което те е накарало да се препънеш, когато осъзнаеш, че това е твоят крак! Наистина няма нищо по-смущаващо.

20 Случайно плюйте, когато говорите.

ревнив съпруг

Shutterstock

Независимо дали обикновено си близък говорител или не, понякога това просто се случва. Какво правиш? Посегнете ли да го изтриете? Да се ​​преструваш, че не се е случило? Тук няма добър избор. Така че, следващия път, когато решите да бъдете Бъбрива Кати, не забравяйте да гледате пускането си. Без значение с кого разговаряте, това смущаващо поведение е това, което искате да избегнете.

Популярни Публикации