20 ежедневни усилватели на доверието за напред в работата

Добрите неща идват при тези, които са уверени - особено на работното място. Не само сте по-щастливи и по-разпалени, но това самочувствие може също да изведе кариерата ви на следващото ниво: Когато мислите високо за себе си и работата си, вашите висши ръководители ще забележат и дори могат да мислят за вас следващия път, когато се повишат се търкаля наоколо. Да, повече пари в джоба ви - всичко за нещо, което е напълно безплатно.Ако искате да бъдете по-уверена версия на себе си в офиса, но дори не знаете откъде да започнете, ето 20 начина да го изведете на следващото ниво. За повече информация относно повишаването на кариерата и самочувствието ви прочетете 25 начина, по които най-умният човек напредва на работа .

1 Усъвършенствайте своето пространство

офис консумативи, сделки, отстъпки, уверени

Shutterstock / лъжаКогато къщата ви е в бъркотия, вие също се чувствате като бъркотия - и същото нещо важи и за офиса ви. Отделете малко време преди или след работа, за да оживите бюрото си и да го накарате да се чувства по-скоро като вас. И се уверете, че е чисто и организирано, за да можете да мислите ясно: Прекарвате много време на работа и пространството ви се отразява върху вас - така че направете го добро. Ако имате нужда от помощ при декорирането на работното ви пространство, разгледайте 20 неща, които всеки мъж трябва да има в кабинета си.2 Създайте списък с вашите успехи

Бизнесмен тефтер бюро, уверен

И не - да не пише по имейл в офиса или да показва някой за този въпрос. Понякога е лесно да забравите всички впечатляващи неща, които сте направили, така че поддържайте текущ списък. Всеки път, когато се чувствате неудобно, сканирайте го и си напомнете колко страхотно се справяте - и продължете да го добавяте всеки път, когато имате друго постижение.3 Изправете се изправени

добра стойка, дестрес, уверен

Shutterstock

Колко пъти ви е казвано да стоите изправени през живота си? (Вероятно много - благодаря, мамо!) Е, има основателна причина за това. Наличието на добра стойка моментално ви кара да изглеждате по-уверени и събрани на околните, което от своя страна ви прави Усещам по-уверени и сглобени. Това е печеливша. Ако не сте слушали майка си и гърбът ви вече е проблем, проверете нашия Краен план за игра за борба с болката в долната част на гърба !

4 Давайте си ежедневни разговори

бизнес, милиардери, уверени

Shutterstockмечта за гигантски паяк

Независимо дали става дума сутрин, преди да се отправите на работа, или в огледалото в банята по време на почивката си, няма нищо лошо в това да си подскажете. Разбира се, звучи глупаво (и също ще се чувства глупаво), но понякога трябва да ви напомня колко сте страхотни и кой ще се справи по-добре от вас?

5 Не омаловажавайте постиженията си

Отлагане, производителност, уверен

Shutterstock

Понякога може да е трудно да се движите по границата между това да сте нахакани и смирени, когато става въпрос да говорите за постиженията си, но каквото и да правите, не омаловажавайте впечатляващите неща, които сте направили в кариерата си. Разбира се, не искате да звучите така, сякаш се хвалите, но ако омаловажавате твърде много, увереността ви ще пострада. Плюс това, на вашите по-високи служители трябва да се напомни защо са ви наели на първо място: Вие сте талантлив!

6 Подгответе нещата, които да кажете

Производителност, работа, повече време, увереност

Shutterstock

Как можете да бъдете уверени в работата си, без да знаете тънкостите на работата си? Вместо да изтегли Символ на вярата от Офиса - какво направи отново? 'Qua' нещо ? —Отделете малко време, за да станете експерт във вашата област и да опреснявате това, което вече знаете, възможно най-често. Винаги има още какво да научите и когато започнете да хвърляте бомби със знания на по-високите си постове, те със сигурност ще бъдат впечатлени. (И ще се чувствате отлично в процеса.) Като говорим, знаете ли Какво е единното умение, което споделят всички успешни хора?

7 Предизвикайте себе си

уверен

Лесно е да се уловиш в безсмисления поток да влезеш в работа, да си свършиш работата, да се прибереш и да го направиш отново на следващия ден, но това е и най-бързият начин да загубиш вълнение и в крайна сметка да започнеш да се чувстваш отвратителен за кариерата си . За да сте сигурни, че винаги се чувствате отлично на работното си място, поставете цели, които ви предизвикват, и работете усилено, за да ги постигнете. Никога няма да ви омръзне, винаги ще имате нещо, което да ви занимава и ще се чувствате по-уверени от всякога, когато смажете всичко от списъка си със задачи. Ако имате нужда от помощ за мозъчна атака, ето 6 начина да станете творчески гений .

8 Работете с тълпата

Бизнес екип, екип, наемане, уверен

Работното пространство не е конкурс за популярност, но не се ли чувства толкова по-добре, когато имате група хора, които наистина ви се възхищават? Постарайте се да опознаете колегите си - или по време на престой в офиса, или по време на питиета след работно време - и навсякъде, където отидете, ще имате приятел. Благодарение на тези взаимоотношения ще се чувствате важни да се разхождате из офиса. И скоро ще станете човек, при когото вашите колеги идват за съвет или мнение. За повече начини за водене на пакета научете 5 тайни за провеждането на перфектната бизнес среща .

9 Усмихнете се

Производителност, повече време клюки, уверен

Звучи достатъчно просто, но усмивката наистина повишава увереността ви - дори и да сте фалшификат. Следващият път, когато се почувствате леко потиснат или искате да повишите самочувствието си, преминете към тези перлено бели. Веднага ще изглеждате и ще се чувствате 100 пъти по-добре, отколкото с това мръщене. Не вярвате? Просто опитайте - смеете ли.

10 Фалшифицирайте, докато не успеете

уверен

Най-хубавото при доверието е, че „фалшифицирайте го, докато не го направите“ наистина работи. Разбира се, може да имате потни длани по време на презентацията си, но никой няма да го знае, когато стоите изправени с лъчезарна усмивка. В крайна сметка цялото това фалшифициране ще се превърне в истинското нещо.

11 Да, облечете се, за да впечатлите

тайни в кариерата, уверен

Ако някога сте влизали в работа, носейки нещо, на което не сте голям фен, вероятно сте се чувствали гадно през целия ден. Изхвърлете всичко, което не ви кара да се чувствате невероятно, и попълнете гардероба си с предмети, които повишават увереността ви. Когато влезете в офиса, облечени в нещо, което ви пасва идеално и ви кара да се чувствате добре в собствената си кожа, ще се почувствате като нов човек - и хората ще забележат.

12 Установете сутрешна рутина

все още неженен, мъж тренира, вкъщи, уверен

Колко дни сте се събудили късно, за да нахлузите малко дрехи и да се втурнете на работа, едва успявайки да стигнете навреме? Сутрешното разтърсване на лоша енергия няма да ви подготви за успех и може да ви накара да прекарате целия си ден в отсъствие и следователно по-малко уверени. Започнете да установявате сутрешна рутина, в която имате време да се приготвите, да приготвите кафе, да закусите, да прочетете вестника или да гледате новините и може би дори да вкарате тренировка. Когато влезете в работата с усещането, че имате всичко заедно, това личи.

13 Намерете перфектната мантра

повишете производителността си, уверени

Shutterstock

Хората използват мантри от хиляди години и скандирането на определена дума или фраза - или в главата ви, или на глас - преди да започнете работа, ще ви даде значителен тласък на доверието. Колкото повече пъти кажете нещо, толкова повече вярвате в това - така че помислете за нещо, което ще ви накара да се почувствате мотивирани и готови да поемете деня.

14 Говорете си

Човек стресиран на работа, главоболие, наемане, уверен

Shutterstock

Лесно е да говорите за себе си - дори ако това е просто отваряне на приятел след тренировка за всички неща, които сте направили погрешно през деня. За съжаление това самообезценяване ще доведе до сериозен удар до нивата на вашата увереност. Вместо това се съсредоточете върху положителните страни - и дръжте главата си вдигната. Когато говорите високо за себе си и добрите неща, които сте направили, ще изглеждате - и ще се чувствате - много по-уверени.

15 Увеличете играта си

бизнесмен, хоби, милиардер, уверен

Вместо просто да правите това, което се изисква от вас по време на работа с минимални усилия, преминете отвъд. Независимо дали става въпрос за искане на нови възможности и поемане на допълнителни задачи или просто просто приключване на нещата преди крайния срок, шефът ви ще хареса инициативата. И какво се чувства по-добре от това да си незаменим на работното си място?

16 Бъдете модел на роля

Екип, бизнес екип, лидерство, уверен

Може би това е за вашите колеги, а може би и за вашия племенник. Така или иначе, представете се по начин, по който бихте изглеждали, когато сте били по-млади. Няма нищо по-добро за вашата увереност от това да бъдете материал за подражание.

17 Говорете

тайни в кариерата, уверен

Shutterstock

Когато работите с множество други хора, се засенчвате - особено ако прекарвате деня си в кабина или залепени за бюрото си. Вместо просто да бъдете друго тяло в стаята по време на срещи, проговорете и оставете гласа си да бъде чут. Когато споделяте идеите си и получавате положителни отзиви за мислите си, ще получите ново чувство на увереност, което ще ви накара да продължите да искате да се справяте по-добре.

18 Прекарвайте време с колеги, които ви вдигат

Бизнес екип, екип, уверен

Всички са останали в тази работа, където всичко, което някой прави, е или да започне драма, или да говори лошо един за друг. Разбира се, това създава интересен начин за прекарване на времето, но също така бърка с вашето психично здраве. Вместо да прекарвате време с негативни хора, изключете се от тези разговори и вложете усилията си в изграждане на взаимоотношения с тези, които ви повдигат и ви вдъхновяват да бъдете по-добри. Увереността ви ще бъде подсилена само с присъствието им.

19 Поискайте обратна връзка

Съосновател, бизнес партньори, уверен

Никога не е забавно да бъдете критикувани, но помислете по този начин: Застрелването на вашия шеф по имейл с искане за обратна връзка не само показва инициатива от ваша страна, но също така е чудесен начин да станете по-силни във вашата позиция. И когато сте по-силни и по-знаещи, вие сте и по-уверени.

20 Празнувайте своите постижения

Отлагане, производителност, уверен

Shutterstock

Когато на работа се случи нещо страхотно, празнувайте го - не просто го отстранете отстрани. Дори и да е нещо малко - като да впечатлите шефа си на среща или да вкарате всичко преди крайния срок - всяко постижение заслужава да бъде признато. А потупването по гърба, когато е възможно, ще ви направи още по-уверени следващия път, когато преминете през вратите на офиса си.

За повече съвети как да живеете най-добрия си живот, Последвайте ни във Фейсбук и запишете се за нашия бюлетин сега!

Популярни Публикации