17 знака Вие сте партньор с висока поддръжка

През целия си живот вероятно сте срещали няколко взискателни хора. Знаете ли, хора, които обичат дизайнерските си дрехи , са придирчиви къде ядат и винаги искат да бъдат в центъра на вниманието. Но понякога просто понякога , може да получите представа, че самият вие можете да бъдете човек с висока поддръжка - особено във връзката ви.

Например, може би вашият девиз за дата нощ винаги е „отидете големи или се приберете у дома“. Или може би не можете да се справите с вашите текстове остават без отговор за повече от няколко минути. За да ви помогнем да разберете къде се намирате, ние сме събрали всички знаци, че може да сте партньор с висока поддръжка.

1 Вие сте изключително негъвкав с графика си.

по-възрастни двойки, които се игнорират на дивана с помощта на смартфон и таблет, грешки в етикета

Shutterstock / Рос ХелънПонякога предстои голяма среща в работата на партньора ви и трябва да отмените плановете си за вечеря. Случва се. И когато се случи, как обикновено се справяте? Според Лорън Кук , докторант по клинична психология и автор на Слънчевата страна нагоре: Празнуване на щастието , хората с висока поддръжка „имат наистина трудно време да се приспособят към неочакваното ... и често ще се надуят, изпитват вина или ще засрамят партньора си за смяна на графика, дори ако никой не е виновен“.сън за бременност

2 Никога не сте доволни.

Двойка, която има спор Романтика

ShutterstockВъпреки че е важно да знаете какво харесвате - и да споделяте вашите нужди, желания и желания с другите - вашата фина природа може да е знак за нещо повече. „Партньорите с висока поддръжка са много трудни за удоволствие“, казва Кук. 'Те искат по техния начин ... и само техния.'

3 Разстройвате се, когато текстовете останат без отговор за 10 минути.

мотивация за отслабване

Shutterstock

Мобилните телефони са страхотни с това, че ви позволяват да се свържете с партньора си в случай на спешност или да ги уведомите за всякакви промени в плановете в последния момент. Ако обаче откриете, че изпращате съобщения на партньора си всяка секунда от деня - и се нуждаете от незабавна реакция всеки път - може да искате твърде много от тях.„Хората с висока поддръжка възприемат всяка нужда като спешна нужда“, казва Област Адина , сертифициран консултант по психично здраве и специалист по семейни грижи в Maple Holistics. „Те се нуждаят от незабавни отговори и постоянна проверка.“ Ако не го направят, казва Махали, те могат да станат разстроени, тревожни, раздразнителни или раздразнени.

4 Питате партньора си за помощ и след това ги критикувате, когато задачата е изпълнена „неправилно“.

домакински задължения

Shutterstock

Питали ли сте някога партньора си да вземе няколко неща от магазина, само за да ги накаже за техния избор? (Еднослойна тоалетна хартия ?! Наистина ли? ) Предупреждение за спойлер: Може да имате висока поддръжка.

„Суетенето около всяка малка подробност наистина може да изтощи околните“, казва Махали. „Ако харесвате нещата да се правят по определен начин и нищо под този стандарт не може да направи, може да сте придирчиви до степен на висока поддръжка.“

5 Оплаквате се постоянно.

по-възрастни двойки се бият, дълги брачни съвети

Shutterstock

Не, не е нормално да бъдете постоянно подсилено от обслужване на клиенти или недоволни от квартирите дори в най-добрите хотели . Ако сте, липсата ви на удовлетвореност може да е знак, че сте човек с висока поддръжка - и можете да се обзаложите, че тази черта тежи и върху връзката ви.

„Човекът с висока поддръжка никога не е доволен. Нищо не е достатъчно ”, казва Д-р Фран Уолфиш , семеен и връзков психотерапевт в Бевърли Хилс, Калифорния, и автор на Самосъзнаващият се родител .

6 Не можете да се справите, когато нощта за срещи не върви точно както е планирано.

разочарован на среща мъж жена

Shutterstock

Понякога пържолата, която сте поръчали средно рядко, излиза добре направена, или мястото за скално катерене, което сте искали да посетите, се оказва затворено за частно парти. Това е животът, нали? Е, докато някои хора могат да търкалят с ударите, хората с висока поддръжка трудно ще продължат напред.

„Много хора с висока поддръжка са перфекционисти“, казва Уолфиш. „Те искат да бъдат най-добрите и да имат най-добрите“ и всичко по-малко е разочароващо.

7 И не сте в нощта с ниски дати.

двойка на пикник извън партито

Shutterstock

сладко нещо да кажа на приятелката си

Ако сте с висока поддръжка, оценявате по-фините неща в живота и вие зная заслужаваш ги. Така че, когато става въпрос за излизане, баровете за гмуркане, вечерята, пикниците и разходките из парка са забранено - и вие бихте никога бъдете хванати мъртви на къмпинг.

8 Малки жестове ви разочароват.

тайна любовна бележка, по-добър съпруг

Shutterstock

Внимателен партньор изразява любовта си по множество начини, както големи, така и малки. Но ако оценявате само повече сложни прояви на привързаност - неща като букети от рози и невъзможни за намиране билети за концерти - може да сте с висока поддръжка. В края на краищата, любовна бележка за кутия за обяд е също толкова романтична, ако не и повече, отколкото изискана резервация за вечеря.

9 Никога няма да излизате у дома на партньора си.

мъже, които гледат екрани както на телефона, така и на телевизора, по-добър съпруг

Shutterstock

признаци, че връзката е приключила за него

Ако откриете, че не желаете да прекарвате време в подложката на вашия значителен човек, може да сте партньор с висока поддръжка. Връзките изискват обхващане - а това означава, че трябва да сте готови пътувайте малко повече или носете чанта за една нощ поне толкова дни от седмицата, колкото партньорът ви.

10 Вие монополизирате повечето разговори.

двойка, която се кара и спори, неща, които никога не трябва да казвате на половинката си

Shutterstock

Въпреки че да си бъбрив не е лошо нещо, твърде много да говориш е определяща черта на хората с висока поддръжка. „Хората с висока поддръжка са многословни“, казва Уолфиш. „Те говорят непрекъснато и търсят ухо, което слуша.“ Следващия път, когато излезете с другарката си, уверете се, че разговорът е разделен на 50-50.

11 Искате последната дума всеки решение.

двойка, използваща преносим компютър на легло

Shutterstock

Винаги ли трябва да имате последната дума за всичко във вашата връзка? Ако е така, може да имате висока поддръжка.

Да, ако се окажете нежелани да позволите на партньора си да избере ресторант или филм, може да сте по-упорити и трудни, отколкото силни и решителни.

12 Искате подаръци, но никога не ги давате.

жена, която подарява на приятеля си, подаръци за най-добър приятел

Shutterstock

Няма нищо лошо в това да искате да бъдете поглезени, но ако придавате по-голяма тежест на нещата, отколкото вашите други, може да искате да преосмислите приоритетите си. „Някои хора поставят високи материални изисквания към своите романтични партньори“, казва Дейвид Годо , лицензиран клиничен психолог от Лабораторията Psych . „Те искат много скъпи подаръци и екстравагантни преживявания ... [но често] пренебрегват по-емоционалните аспекти на връзката.“

13 Ревнувате, когато партньорът ви обръща повече внимание на приятелите им, отколкото на вас .

приятели, които говорят на дивана неща, които никога не трябва да казвате на самотен родител

Shutterstock

Да имате свои приятели и интереси е от съществено значение за всяка здравословна връзка. И това означава, че понякога вашият партньор ще даде приоритет на своите приятели и семейство пред вас. Ако това ви обърка, може да сте с висока поддръжка. Според Годо хората с висока поддръжка изискват много внимание - особено от техните значими други.

14 Вие - и вашият партньор - трябва да бъдете презентативно през цялото време.

Щастлива индийска двойка, здрав секс след 40

Shutterstock

Разбира се, правенето на добро впечатление е важно. Но след като придобиете навика да подбирате дрехите и поведенията на партньора си, това означава, че отношението ви с висока поддръжка ви кара несправедливо да придържате партньора си към същите невъзможни стандарти, на които се придържате. Към този момент вашата мания да се справите с Джоунси отиде твърде далеч.

15 Похапвате се от всичко - от грижа за кожата до дизайнерски калпази.

възрастна жена, пазаруваща онлайн, празно гнездо

Shutterstock

Искането да изглеждаш страхотно е едно, но да си сноб за вкуса на шампанското си е съвсем друго. „Хората с висока поддръжка могат да бъдат материалисти“, категорично казва Уолфиш. 'Те се нуждаят от пари, за да бъдат щастливи.'

16 Били са ви наричани „ликвидиран“ или „стегнат“.

изправен

Shutterstock

Поради своите интензивни нужди и желания, хората с висока поддръжка често се разглеждат като натоварени. „Те са затворени здраво и притеснени от нещата, които изискват“, казва Уолфиш. Така че, ако живеете в състояние на продължаваща драма и често се озовавате на ръба на срива, може да сте с висока поддръжка.

странни факти за rh отрицателна кръв

17 И никога, никога не казвате „Съжалявам“.

извинявайки се

Shutterstock

Казвайки „Съжалявам“, вие признавате, че по един или друг начин сте сгрешили. За съжаление, ако сте партньор с висока поддръжка, може да си направите проблем с това - или защото вие, А) не можете да осъзнаете, че сте допуснали грешка, или Б) не можете да призовете смирението, за да се извините. Казано по-просто, ако думите „Съжалявам“ не са минали през устните ви за известно време, може да помислите защо. И за повече съвети как да поддържате здравословна, дълготрайна връзка, вижте тези 40 старомодни съвета за връзки, които все още се прилагат днес .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации