17 признака, че вашият значим друг все още е лудо влюбен във вас

Независимо от колко време сте с партньора си, вероятно въпросът ви е преминал през главата: Те все още ли са влюбени в мен? Разбира се, знаете още любов ти. Но независимо дали са влюбен с теб е съвсем различно. Получават ли пеперуди, когато ходите в стаята? Ти единственият човек ли си мислиш? Не е лудост да искаш да знаеш. Точно навреме за Свети Валентин открихме издайническите признаци, че вашият партньор все още е напълно и напълно влюбен. И за някои чудесни начини да направите празника на партньора си наистина специален, разгледайте тези 40 неклиширани идеи за Свети Валентин .

Те показват истински интерес към вашия ден.

Дори и да сте заедно от десетилетия, вашият партньор все още е много влюбен във вас, ако редовно пита за деня ви, пише психологът Сюзан Краус Уитбърн, в Психология днес . „През това време, което прекарвате заедно, вашият партньор пита ли и проявява ли интерес към високите и ниските точки на вашия работен ден? Двойки изграждат любовта си един за друг не непременно на ефирното, а на практическите опори, които държат комуникационните пътища отворени “, казва Уитбърн.

Те казват собственото ви име по време на секс.

Психолог Стан Таткин отбелязва, че когато партньорът ви казва името ви и поддържа контакт с очите по време на секс, това е знак, че те присъстват напълно и не искат да бъдат в леглото с никой друг, освен вас. Това посвещение ще направи чудеса за връзката ви - в и извън спалнята.Те те гледат. Като, наистина ли виж се.

Все още ли хващате партньора си да ви поглежда от другата страна на масата, когато сте навън с приятели? Или внимателно да ви наблюдава, докато разказвате история? Това е важна невербална реплика, че те все още са влюбени във вас, казва Уитбърн.какво означава, когато ви посети синя сойка

Те не обичат нищо повече от разговорите за миналото.

Ако вашият партньор често започва разговори с „Помниш ли времето, в което ...?“ посочва факта, че спомените, които споделяте двамата, са едни от любимите им, за да погледнете назад. Докато те все пак се стараят да останат в настоящето с вас, разходката по алеята на паметта никога не е лошо нещо.Те умишлено правят нещата, които мразите.

Към този момент във връзката ви вашият значим друг знае вашите харесвания и антипатии. И макар да е чудесно, ако ви засипят с нещата, които обичате - да речем, цветя или спортни билети, още по-показателно е дали създават буфер между вас и нещата, които мразите - да речем, ястията или неприятния им приятел.

„Ако той знае трите или четирите неща, които винаги ще ви наранят или ще ви изведат от равновесие, а след това знае точно какво да направите, за да ги избегнете или да ви накара да стартирате отново, когато се случат, тогава го считайте за ваше противоотрова“, Таткин разказа Redbook . Това е знак за неизбежност, за който другите ви интересуват вашите чувства и е готов да направи всичко необходимо, за да ви постави на първо място.

Те искат да повишат самочувствието ви.

Когато партньорът ви е влюбен във вас, те постоянно ще искат да ви правят комплименти и да укрепват самочувствието ви. Според Уитбърн някой, който ви кара да се чувствате добре със себе си, може да ви накара да се чувствате по-сигурни в партньорството си и със себе си.песни за това да си по -добре без някого

Те все още искам да науча повече за вас.

Когато сте били с някого от няколко години, може да стане по-трудно да говорите за лични въпроси, за разлика от ежедневните ежедневни проблеми - неща като кой трябва да изнесе боклука или да вземе децата. Въпреки това, когато вашият партньор все още е влюбен във вас, те винаги ще искат да продължат да се учат. Намерете време за по-интимни разговори - или за вашата връзка, или за най-съкровените ви мисли - на всеки няколко седмици.

Те искат непрекъснато да ви изненадват - и да сменят нещата - в леглото.

На първо място, няма срам да опитваме от време на време нещо ново. Всъщност, както каза Мери Джо Рапини, секс терапевт и експерт по интимност Redbook , желанието да постоянно подправяйте нещата означава, че вашата сексуална връзка е все още важна за вашата друга половинка. И очевидно това е чудесен знак. Ангажиментът да поддържаме нещата свежи доказва, че те са в него за дълго време.

Той казва „да“ на каквото и да предложите.

Добре, този се прилага само ако вашият значим друг е мъж. Според проучване, публикувано в Вестник по психофизиология , влюбените мъже са склонни да изглеждат по-малко ентусиазирани от мъжете, които не са - просто защото нивата им на серотонин са склонни да спадат, когато се забият за някого.

книги, които всяка жена трябва да прочете след 50 -те си години

От друга страна, нивата на серотонин при жените са склонни да се повишават. Това ги кара да изглеждат по-ентусиазирани. „Тъй като нивата на мъжете не са толкова високи, те не изпитват нужда да го правят - те са щастливи да ви покажат любовта, като се съгласят да правите каквото искате, дори ако това е просто да седите до вас и да гледате Телевизия - каза психологът Пол Колман Redbook .

Те не се оплакват, че правите неща, които харесвате.

Ако вашият партньор все още е влюбен във вас, те няма да имат нищо против да посетят любимите ви ресторанти, партита или други събития. Това е така, защото те просто се радват да прекарват времето си с вас - без значение как може да изглежда това време.

Те бързо приключват спор.

Въпреки че не винаги може да е от полза за връзката ви, склонността на партньора ви да го прави нека да печелите битки посочва факта, че те не искат да ви видят разстроени - или рискуват да влязат в нещо, което би могло да застраши връзката.

Те оставят телефона си около вас.

Отново, ако партньорът ви е влюбен във вас, те ценят времето, което прекарвате заедно. И особено през 21-ви век, това означава да се намери време без телефон, за да седнете и да се свържете отново. Изследванията подкрепят и това. В едно проучване, публикувано в Психология на популярната медийна култура , изследователите откриха връзка между зависимостта на партньора от смартфона им и сигурността им в отношенията им. Не е изненадващо, че хората, които бяха по-малко зависими от своите смартфони, се чувстваха по-сигурни в отношенията си.

Те никога не заплашват да скъсат с теб.

Вярно е: Използването на думата „d“ или заплахата, че ще скъсате с другата си половинка, може да накара партньора ви да се почувства така, сякаш тези опции са винаги на масата. Ако вашият партньор нито веднъж не се е заканил да се откаже, това означава, че живот без вас вероятно никога не им е минавал през ума.

Те уважават възгледите ви.

Вашият партньор може да притежава изцяло различни възгледи от вас и въпреки това успява да възприеме вашите идеи. И според Уитбърн тази способност да разбирате и приемате различията помежду си означава, че двамата имате неразривна връзка. „Ключовата характеристика не е това, което са вашите убеждения - казва Уитбърн, - а колко сте отворени да приемете перспективата на партньора си като валидна.“ И за повече начини да разберете дали вашият партньор е наистина единственият , внимавайте с тях 23 знака, които вашият партньор ви приема за одобрено.

кои са най -трудните езици за изучаване

Мраморът ви обича в ежедневието си.

Креда тази до мързел, или фактът, че вашият партньор е напълно влюбен. „Ако откриете, че те правят един и същ стил на дейност с вас, като винаги да носят вкъщи подарък за вас, да ви се обаждат или да ви изпращат съобщения през целия ден, да почистват нещата или да правят неща като да зареждат колата си с бензин, което изисква задача извън списъка ви и така нататък, те ви показват любовта по начина, по който смятат, че я получавате “, каза Кейти Рослер, лицензиран професионален съветник ВЪТРЕШНО .

Те споделят храната си с вас.

Когато вашият партньор споделя храната си с вас както насаме, така и публично, това е сигурен знак, че все още са влюбени във вас, според проучване, проведено от Известия на Кралското общество, Биологични науки . Проучването установи, че размяната на храна освобождава свързващия хормон окситоцин. Това означава, че когато вашият партньор споделя храна с вас, те не само инвестират във връзката, но и копнеят да я направят още по-силна. Следващият път, когато ви предложат пържени картофи, вземете го. Това може да бъде от голяма полза за вашата връзка.

Те слушат.

Понякога просто наистина се нуждаете от чудесен съвет. А понякога и вашият партньор го прави. Фактът, че партньорът ви е достатъчно състрадателен, за да ви даде не само съвет, но и да се възползва от съвета, който задълбочавате, сочи към факта, че те наистина ценят вашето мнение. Според нестопанска цел loveisrespect , вашият партньор наистина ви обича, когато може да оцени вашето мнение - и ви се доверява достатъчно, за да поиска съвет за вашето първо място. И за повече съвети за любовта (това не е задължително да идва от другата ви страна), Ето съветите на д-р Рут за онлайн запознанства, сухи магии и щандове за една нощ.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации