15 знака Тя играе трудно за получаване

Без значение колко сте привлекателни, колко пари правите или колко добре сте усъвършенствали профила си за запознанства, запознанствата все още могат да се чувстват като игра, която е почти невъзможно да се спечели. За съжаление, това е по-вярно от всякога, когато конвенционалната мъдрост диктува, че най-добрият начин за една жена да приземи страхотен човек е да го държи на крака, като играе трудно, за да го получи. Разбира се, това означава, че често ще се чудите как да разберете дали дадено момиче играе трудно за получаване.За съжаление, практиката да играете трудно, за да получите, вероятно не води до никъде. Всъщност изследователите от Университет на Вирджиния установи, че изследваните субекти са по-привлечени от потенциални романтични партньори, които са задържали точния размер на истинската си привързаност, отколкото тези, които проявяват жив интерес към тях.

В реалния живот обаче често е по-трудно да се каже кога тази възприета незаинтересованост е резултат от това, че някой се опитва да ви примами или се опитва да ви накара да ги оставите на мира. Тези знаци за това как да разберете дали дадено момиче играе трудно за получаване може да означава, че все още можете да отбележите тази дата - ако нямате нищо против малко преследване първо. И когато искате да я удивите, започнете с 50 лесни начина да бъдеш (много) по-романтичен мъж !1 Тя казва, че може да е заета

жена, която оправя косата - как да разберете дали едно момиче играе трудно за получаване

Ако една жена продължава да казва „не“ на поканите ви за излизане, като става напълно ясно, че календарът й е резервиран за обозримо бъдеще, приемете това като знак, че не се интересува и отстъпете.Ако обаче молбите ви за излизане често се срещат с „може би“ или „ще видя какво мога да направя“, тя вероятно играе трудно, за да го получи. Играта трудно да се получи е всичко за да изглеждате желани , и като парти, на което да присъствате всяка вечер прави точно това.сън значение на риболов

2 Тя ви издига в разговор с приятелите ви

Friends Jamming Out - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Ето един прост начин да разберете дали една жена играе трудно, за да я привлече или не се интересува: Ако тя не прекарва много време в разговори с вас, но изглежда непрекъснато ви споменава, когато е в присъствието на вашите приятели, тя може просто да бъде играеща на кой. Ако тя говори за вас на членовете на вашия вътрешен кръг, това означава, че определено сте в нейния ум.

Изследванията показват че жените говорят със своите приятелки като средство за облекчаване на стреса, който може да произтича от това, че тя не е толкова тайно във вас. И за още полезни съвети за запознанства, ето как да разберете дали вие - или други - се идентифицирате като „демисексуални“, новият термин за хора, които се нуждаят от дълбоки емоционални връзки, за да имат романтична връзка.

3 Тя се опитва да привлече вниманието ви, но не и вашите комплименти

40 комплимента, основни съвети за запознанства за мъже над 40 - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Дали момичето на вашите мечти винаги говори за някаква голяма промоция, която е получила на работа, или за невероятния концерт, на който е ходила през уикенда? Ако е така, тя може да играе трудно за получаване. Кога играе трудно да се получи , много жени се опитват да изглеждат интересни и готини, но без да изглеждат така, сякаш открито търсят ласкателства. И ако искате да я разсмеете, изпробвайте една от тях 50 пикап линии, толкова лоши, че може просто да работят .4 Тя си отделя времето за изпращане на текстови съобщения

навици след 40 - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Shutterstock

И така, помислихте, че тази жена се интересува от вас, но й отнема три дни отговаряйте на вашите текстове -Какво дава?

какво всъщност харесва гимназията

Ако тя отделя сладкото си време, за да се свърже с вас, това е един от най-големите знаци за това как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите. Да играете трудно, за да получите често, означава да накарате другия човек да чака, дори когато лично ви боли да го направите. И когато дългосрочната ви връзка се нуждае от домакинство, започнете с 50 начина да поддържате брака си свеж .

5 Тя ви отнема игриви удари

Мъжът показва жена, която може да разсмее всеки - как да разбере дали едно момиче играе трудно, за да го получи

Въпреки че вероятно трябва да се пазите от всеки, който иска да ви обиди направо, няколко закачливи бодли, когато говорите с нея, може да са добър знак. Ако тя играе трудно за получаване, тя се опитва да се накара да не изглежда много нетърпелива, следователно от време на време ребра. Всъщност, изследванията предполагат че ние като цяло сме доста лоши в това да казваме кога хора като нас, така че не бъркайте веднага тези флиртуващи удари за незаинтересованост.

6 Тя гледа далеч, когато говорите

Офис запознанства - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Не е лесно да се взираш в очите на някого, когото харесваш и да не искаш повече. Ако всеки поглед от ваша страна се срещне с хвърляне на поглед надолу, това може да е знак, че тя играе трудно, за да получи. Разбира се, ако я погледнете, тя го вижда и рязко избяга, не приемайте това като добър знак.

7 Тя не ви иска в социалните медии

Молба за приятелство във Facebook - как да разберете дали момиче играе трудно, за да го получите

Shutterstock

Вечно ли чакате тя да ви поиска в социалните мрежи? Не приемайте, че това е нещо лошо. Докато социална медия може да играе основна роля в ранните етапи на връзката, ако тя се стреми трудно да я получи, ще изчака да направите първия ход, за да установите нейното господство.

най -добрите неща, които да кажете на приятелката си

8 Тя поддържа подробности за личния си живот

хобита за вашите 40-те - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Shutterstock

Някои жени са отворени книги. Тези, които играят трудно, за да получат рядко, обаче са. Ако тя изглежда нетърпелива да говори с вас, но запазва в тайна подробностите от живота си, това е друга точка в трудно достъпната рубрика. Всъщност, изследванията предполагат че жените обикновено са склонни да омаловажават детайлите от живота си, особено предишните си връзки, така че не винаги предполагайте, че потайното й поведение е нещо лошо.

9 Тя няма да потвърди плановете, но показва местата, които ще бъдете

trill е фраза, която хората под 40 години използват - как да разберат дали момиче играе трудно, за да го получи

Продължаваш да я каниш да излезе. Тя ще каже само „може би“. И все пак, ето, тя магически се появява на събитията, на които сте я поканили, изглеждаща като милион долара. Магьосничество? Не, тя просто играе трудно, за да я получи.

10 Тя винаги е облечена около теб

облечете се добре 50-те - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Shutterstock

Ако се чудите защо обектът на вашата привързаност прилича на супермодел всеки път, когато я видите, дори когато тя обикновено е по-скоро момиче от дънки и тениски, това може да е знак, че тя играе усилено, за да се сдобие. Не приемайте обаче, че това, че всяка жена изглежда добре във ваше присъствие, означава, че тя ви иска - най-общо казано, жените просто се обличат за себе си.

признаци, че сте влюбени

11 Тя говори за други хора, които намира за сладки

по-здрава жена - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Колкото и да я боли, ако говори за други момчета, които намира за сладки, или такива, които я искат, това може да е индикация, че тя играе усилено, за да я получи. Ако обаче тя няма търпение да ви разкаже колко много иска да излиза с някой друг, време е да продължите напред.

мечта за кръв на пода

12 Всичките й приятели знаят кой си

често грешно написани думи - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Shutterstock

Приятелите й наричат ​​ли ви по име, дори ако никога не сте им се представяли? Определено знак за това някой да играе трудно, за да го получи. Ако тя говори за вас, когато не сте наоколо, вероятно сте предизвикали интереса й по някакъв начин.

13 Тя няма да ви позволи да правите неща за нея

мъдрост мъдрости мъже над 40 - как да разберете дали момиче играе трудно, за да го получите

Харесва ли й да прекарва време с вас, но отказва вашата помощ при отваряне на врати, смяна на гуми или отказва предложението ви, за да плати сметката? Тя може да играе трудно, за да се добере и да се опитва да демонстрира своята независимост. Ако обаче тя продължава да отхвърля предложенията ви за помощ и се опитва да се измъкне от вас възможно най-бързо, не продължавайте да я преследвате.

14 Тя е леко привързана

Офис запознанства - как да разберете дали едно момиче играе трудно, за да го получите

Shutterstock

Ако изглежда, че кракът й е притиснат към всеки път, когато седнете заедно, или сложи ръцете си върху вашите, когато ви показва как да направите нещо, помислете за добър знак. Даването на някои физически знаци, без да прекалявате с нейната привързаност, е един от начините да ви покаже, че иска повече.

15 Тя пристига с мода късно

Времето да си самотен на тридесетте си години - как да разбереш дали едно момиче играе трудно, за да го получиш

Shutterstock

Ако изглежда, че се появява модерно късно на всичко, на което я каните, може да е част от нея трудно да получи рутина. Показването й, че тя е независима и няма да бъде ограничено от графика ви, когато дори не се срещате, може да й помогне да набере интригата. И когато искате да се почувствате като улов, започнете с 70 гениални трикове за повишаване на доверието ви .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации