15 гениални трикове за скриване на детски играчки

Преди да имате деца, в дома ви вероятно нямаше бъркотия. Сега? Забрави за това. Всичко това са книги с картинки, препарирани животни и лего блокове, които изглежда винаги се озовават под краката ви, които ... О! Дори и безредиците, които децата добавят, не е невъзможно домът ви да се върне в първоначалното си организирано състояние. Просто отнема малко работа. За да започнете, следвайте тези експертни трикове за скриване на играчките на вашите деца. Вашият дом ще изглежда като милион долара достатъчно скоро.1 Винаги купувайте парчета с вградено хранилище.

Рафтове с трикове за съхранение на играчки за скриване на деца

Ако искате да добавите място за съхранение по подъл и неподозиран начин, закупете мебели, които се предлагат с вградено хранилище, препоръчваме Кейлин Харис и Лора Фентън на Списание 'Родители' . Някои тахти, табуретки и легла имат вградени съхранение или чекмеджета.

мечтае за дървеници

2 Използвайте пейки.

трикове за съхранение на кубчета за скриване на деца

Пейки за съхранение - като тази на снимката тук - осигуряват стилен и лесен начин да държите всички играчки на децата си прикрити. В наши дни почти всеки търговец на дребно има солидна възможност. Приложение А: Това пейка от орехово дърво от Design Within Reach ($ 995).3 Използвайте единици за съхранение в шкафовете си.

Рафтове в трикове за дрешници за скриване на деца

Какво по-хубаво от играчките при затворени врати? За да запазите безпорядъка си експертно скрит, инсталирайте възможно най-много чекмеджета и рафтове в гардероба си, казва Елза Елбърт , собственик на Съставен живот, организационна консултантска фирма в Лос Анджелис„Най-малкият ми син има много чекмеджета, вградени в гардероба му, и не много дрехи, така че ние използваме чекмеджетата на шкафа му и за организиране на играчки“, казва тя. „Ако проектирате дрехите си по поръчка в дома си, със сигурност можете да включите големи чекмеджета, за да скриете детски играчки, без да се нуждаете от допълнителни мебели за съхранение.“4 Поставяйте често използвани играчки на ниски рафтове.

Дете посяга към играчка на рафт Трикове за скриване на деца

Според Харис и Фентън, поставянето на най-често използваните играчки на децата ви на долните рафтове има две цели. Първо, това ще улесни детето ви да достигне до любимите си неща. И второ, бръсне минути от процес на почистване.

Освен това играчките на по-високите рафтове ще останат в по-добро състояние за по-дълго.

5 Използвайте тапицерия във ваша полза.

Тапицирано съхранение в дома Трикове за скриване на деца

Интериорен дизайнер Рене Декер на René Dekker Design Limited съветва да се използва тапицерия, за да се скрият отворените кошчета за играчки и да се предотврати тяхното възпаление на очите. 'Ще призная, че е малко по-скъпо, но тапицирането на врати, за да изглеждат като декоративни панели, работи чудесно', казва тя. „Все едно да имаш уникално произведение на изкуството, а не просто врати.“Dekker също така предлага да се използва тапет „в същия завършек, който е на стената, което позволява котата да се слее безпроблемно с останалата част от схемата“.

6 Изберете съответстващи контейнери за съхранение.

Семейство, използващо контейнери за съхранение Трикове за скриване на деца

За да премахнете визуалния шум в една стая, най-добре е да се придържате към подходящи контейнери за съхранение, предполагат Харис и Фентън. Инвестирането в идентични контейнери за съхранение, независимо от техния размер, форма или цвят, ще направи стаята ви да изглежда по-организирана и стилна - трудно нещо за постигане в стая, пълна с играчки.

7 Използвайте сладки бурканчета, за да съхранявате малки играчки.

Мрамори в зидани буркани Трикове за скриване на деца

HGTV Али Холкомб Кинг предлага да съхранявате най-малките играчки на децата си в прозрачни бурканчета за зидари или прозрачни кухненски контейнери. За да свържете всичко заедно, прикрепете забавни етикети, което ги кара да изглеждат едновременно земни и елегантни.

признаци, че приятелят ви е на път да предложи брак

8 Използвайте своето пространство на стената.

Рафтове в трикове за стена за скриване на деца

Безредиците по пода само ще направят пространството ви да изглежда толкова по-неорганизирано, според Харис и Фентън. Вместо това разчитайте на вертикалното пространство във вашата стая, за да съхранявате играчките на децата си. Независимо дали е така рафтова единица или интелигентна серия куки, като използвате пространството за стена може да държи играчките на вашите деца под контрол.

9 Изберете играчки, които са лесни за очите.

Играчки у дома Трикове за скриване на деца

Shutterstock

Може да дойде момент, в който вече да не можете да съхранявате всички играчки, натрупани от децата ви през годините. Така че, знаейки, че някои ще каскадират на открито, можете да опитате всичко възможно да си купите по-привлекателни визуално играчки, които няма да предизвикат хаос в приливите и отливите на вашия схема за проектиране на дома .

„Купувайки играчки, които отговарят на естетиката на вашия дом, те ще изглеждат по-малко като бъркотия и повече като обичани декоративни предмети“ Ерин Лохнер на Дизайн за Minikind каза Апартаментна терапия. ' Няколко ключови елемента, с които да започнете? Дървени музикални играчки или метални ретро коли. И никога не подценявайте силата на голям набор от дървени блокове. '

10 Използвайте кошчета за дърво и големи кошници.

Играчки в кошници Трикове за скриване на деца

Освен че използвате контейнери за съхранение, които съвпадат по цвят, размер и форма, съхранявайте пълнени животни и одеяла в стилни големи кошове и дървени кошчета. „Елегантните кошчета за съхранение на дърво се плъзгат под модерна игрална маса, но и те биха работили добре облицовани до стена“, казва Кинг.

11 Възползвайте се от седалките на прозореца.

Трикове за седалки за прозорци за скриване на деца

Седалки за прозорци служат двойно задължение като място за сядане и скрито съхранение, казва Кинг. Какво по-добро?

12 Определете място за игра в стаята.

Детска игрална зала Трикове за скриване на деца

„Важно е да се интегрира пространство, където децата могат да четат, рисуват и играят“, интериорен дизайнер Мета Коулман каза Апартаментна терапия. Предоставянето на собствено пространство на вашите деца помага да се запазят техните бъркотии, което ви дава много по-малко пространство, което да подредите и накрая.

13 Инвестирайте в повдигнато легло.

детска спалня дървено двуетажно легло

Инвестирането в повдигнато легло с място отдолу ви дава възможност да съхранявате играчки или каквото и да е друго може да причинява бъркотия. Освен това, ако решите да използвате завеси, всичко ще бъде доста скрито. Освен това кое дете не би харесало вградена крепост за легло?

какво трябва да направи една съпруга за съпруга си

14 Използвайте рафтове за подправки, за да съхранявате книги.

Вместо да добавяте големи и обемни рафтове за книги в цялата къща, вместо това пренастройте рафтовете с подправки, за да побере всички книги на вашите деца.

15 Създайте маса за игра.

Детска игрална маса с трикове за съхранение на деца

Изображение чрез Wikimedia Commons

Следващият път, когато решите да инвестирате в нова масичка за кафе, не изхвърляйте старата. Вместо това го използвайте, за да създадете игрална маса и да плъзнете кошчета за съхранение на рафтовете по-долу. Кейт Райли на Censational Style има отлична разходка . Правейки това с Legos на сина си, „цялата лудост се съдържа в рамките на 30 квадратни инча - което е почти мечта на майка“, казва тя. И за повече начини да се организирате, разгледайте тези 65 Гениални начини да организирате живота си.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации