15 най-добри прически за мъже, за да изглеждате незабавно по-млади

Докато Отец Време прави инвентара си, някои очевидни неща започват да се променят - фините линии узряват в бръчки, а челюстите потъват в челюсти. Да, има мерки, които можете да предприемете, за да се справите с тези неизбежни почести за стареене, но често има нещо много по-бързо и лесно от ботокс или липосукция: подстригване. Вярваш или не, мъжки прически може да направи чудеса за лицата на мъжете. Косата ви, независимо от линията на косата, е това, което оформя лицето ви. Представете си снимка - хубава, изчистена, добре изглеждаща - в стара, евтина рамка. Сега си представете същата тази снимка, професионално сплъстена в чиста, полирана, красива рамка. Кое според вас изглежда по-добре?Има много различни начини, по които можете да подберете мъжка прическа, която добре оформя лицето ви. Добро място да започнете е с фризьор. Да, косъм стилист . Не ме разбирайте погрешно, човек, който си заслужава солта, ще има добър бръснар, на когото се доверява. Не оспорвам това. Но когато възникнат определени предизвикателства, като например създаване на стратегия около отстъпваща линия на косата или измисляне на нова прическа за маскиране на оплешивяваща корона, стилистът ще ви бъде полезен между редовните ви посещения на бръснар.

Всички тези стилове по-долу ще помогнат за прикриването на годините, като рамкират добре лицето, като същевременно не грешат от страна на твърде много усилия. Намерете подходящия за вас и може просто да започнете да получавате комплименти, които не сте получавали от години. И за повече начини за повишаване на личния си стил, разгледайте 7 нови часовника, които са незабавни реликви .1 Изсушеното с четка назад

Матю Макконъхи мъже

Shutterstock / PAN Photo AgencyЗа тези с малка вълна, На Матю Макконъхи прическата е чудесен начин да запазите отстъпващата си линия на косата в тайна. Като оставите малко дължина отстрани и изсушите горната част на гърба с дифузьор, вие поддържате лицето да изглежда подредено. Лекият обем, който е малко разрошен отгоре, помага да заблудите окото да изглежда като по-пълна линия на косата, отколкото всъщност може да имате.2 Buzz-N-Bangs

но

Shutterstock

рок песни с номера в заглавието

Мъжки прически със сиви глави могат или да направят лицето да изглежда много по-старо, или в този случай с Андерсън Купър, да го направи драстично по-младо. Тук трикът е избледняването от малко по-дългата коса отпред на челото към гърба. Това не само играе пълната глава сребърна коса, която има, но и запазва малко дължина напред, само за да ни напомни, че може да е побелял, но тази коса е тук, за да остане. За повече начини за забиване на сива коса, тук са 6 ключа за забиване на перфектна коса от сребърна лисица .

мечтае за котка

3 Разхвърляният котлет

но

Shutterstock / Денис МакаренкоТрикът с Мат Деймън прическата тук е да заблудите окото, като повярвате, че линията на косата ви не отстъпва толкова, колкото може да бъде. С помощта на матова паста натиснете косата напред и оформете, докато все още е малко влажна. Завършете с мек лак за коса и веднага получавате мъжка прическа, която покрива светли петна и остава на мястото си на вятъра.

4 Подстригването

но

Ако все пак можете да постигнете добра, дебела дължина отгоре, но короната ви може да се изтънява малко, това е страхотна мъжка прическа, за да се възползвате максимално от това, което имате. Подрежете страните накратко, не бръмчете, но затворете. Това създава симетрия на всяко изтъняване, докато дължината отпред добавя младежки вид на лицето. Мекият крем за подстригване, заедно с малко паста за коса, запазват това младост и не се претеглят.

5 Страничната част

но

Tom Cruise's най-новият стил - човекът наистина би могъл да има свои собствени прически за мъже до момента - се постига с помощта на сгъстяващ крем (който трябва да бъде вашият нов най-добър приятел). Като го добавите към влажната си коса, след което изсушите с фен в най-ласкателната посока, косата изглежда по-мислена и по-пълна, като същевременно изглежда без усилие оформена (прочетете: младежка).

6 The New Hollywood Side-Part Slick

но

Момчета с тънка коса, внимавайте. Използвайки нещо като плътна помада или гел (който очевидно не препоръчваме) ще направи косата да изглежда по-тънка, защото по-голямата част от скалпа ви ще се покаже. Използвайки лека задържаща помада и четка в част. След това прокарайте пръстите си по посока на косата, за да разхлабите част от дефиницията от гребена. Лекият, гъвкав лак за коса, добавен като последна стъпка, ще избегне да изглеждате твърде стар Холивуд и ще ви донесе ново Холивудски вид Райън Гослинг се люлее тук.

7 Много високо и много стегнато

но

Ако изтънявате отгоре или оплешивявате отзад, изпитаното и истинско средство за това е да го обръснете. Нищо не помага да се скрие липсата на коса, както липсата на коса. Ако сте в началото на изтъняване, отидете малко по-късо отстрани и избледнете. Това леко избледняване (имаме предвид много леко, като Идрис Елба тук) ще държи окото заблудено в повече отгоре и по-малко отдолу. Бебетата са плешиви. Може да не търсите че млад с обръсната глава, но това е начало.

8 Ножичната странична част

но

magicinfoto / Shutterstock

Ако се впускате в територията на сол и черен пипер, като бивш емблематичен ерген Джордж Клуни , но имайте глава, пълна с коса, един прост и класически бръснарски стил ще гарантира, че изглеждате толкова млади, колкото косата ви позволява. Това е стил с ниска поддръжка, който ви позволява да правите това, което е наистина важно.

9 Ниската помпозност

но

Помпадурът беше прическа, която имаше голяма популярност преди няколко години. Така че, ако го правите сега, вероятно ще изглеждате така, сякаш сте пропуснали малко лодката. Вместо това изберете по-вечна версия, както се вижда тук Райън Рейнолдс , и ще изглеждате така, сякаш знаете точно какво правите. Издърпвайки част от косата нагоре в ъглите на линията на косата, тя маскира всяко отстъпление, като същевременно постига младежки обем.

10 Twist-to-Fade

но

Плътна, плътна коса, която скоро няма да отиде никъде, като Доналд Глоувър , е направен още по-драматичен чрез раздухване в горната част, както се вижда тук. Малки обрати на мъжките прически като тези помагат да се добави моментална пълнота, ако все пак имате по-малко плътна коса, която би могла да използва илюзията за малко удебеляване. Не забравяйте да го поддържате овлажнен със страхотно масло на основата на кокос, жожоба или арган, така че ще бъде силно и ще изглежда здравословно.

как можеш да разбереш дали мъж те харесва

11 The Longish Loose

но

Гай Пиърс тук е чудесен пример за прикриване на отстъпваща линия на косата, като същевременно се избягва гребенът. Използването на страхотен крем за подстригване, за да добавите дебелина и оставяте косата ви да изсъхне на въздух, ще постигне объркан по предназначение стил, който изглежда сякаш знаете точно какво правите.

12 Издухването за мъже

но

Shutterstock

Ако сте сиви, но искате да запазите известна дължина, това е пътят. Този изчистен и спретнат стил възпроизвежда естествената линия на косата, която може да е малко отстъпваща. Елегантната част отстрани ще ви направи да изглеждате излъскани и професионални, докато дължината помага да добавите младежки чар на лицето си.

черна пантера в съня

13 Лесното го прави

но

Когато става въпрос за подстригване на възрастни мъже, понякога по-малко в повече. В този случай обаче повече е повече. Джон Слатъри късото отстраняване на страните, но добавянето на малко повече дължина и обем към върха отразява игривостта, често губена с възрастта. Инвестирането в правилната кройка, която му позволява да не приема косата си твърде сериозно, казва, че има предвид (забавен) бизнес.

14 Подрязването на израстването

но

DFree / Shutterstock

Слушай, подрязването е една от мъжките прически за деца. Освен ако не сте професионален скейтбордист, това просто ви кара да изглеждате като възрастен мъж, който се опитва твърде много - или още по-лошо, като член на Хитлерюгенд. Стилът, който мъжете могат да използват вместо това, за да покажат хладнокръвието си, е нещо малко по-уравновесено. Рики Мартин има супер къси страни и точно достатъчно дължина отгоре, за да го мишите и да го изсушите обратно. Това изтънява лицето, като същевременно добавя малко дължина.

15 Разхвърляният човек с план

но

Добре, ако наистина искате да отидете срещу зърното и да прокламирате младостта си чрез изкуството на косата, отидете с нещо подобно Брад Пит стил. Нито една от мъжките прически за ежедневните ви 9 до 5 години, този стил създава точно толкова, колкото черепния хаос, за да размие границите между лошото и оплешивяване. Не позволявайте на изгледите да ви заблуждават, това изисква да помислите къде искате да кацне кашата ви (т.е. да покриете изтъняващи или плешиви петна). Това каза, ако сте твърде слаби или плешиви отгоре и искате да сте див човек, просто го обръснете. Той работи за Брус Уилис , може да работи и за вас.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации