10 начина да поддържате пениса си напълно здрав - завинаги

Доверие. Гравитас. Линии за смях. Възрастта може да накара възрастните мъже с черти, които жените няма как да не намерят за привлекателни. За съжаление, въздействието на времето върху пениса няма същата широка привлекателност. Когато ударите четиридесет, пенисът ви започва да променя цвета си, да губи чувствителност, да стои внимателно по-рядко и дори свиване. (Истината: това се дължи на по-малък кръвен поток, а след това и на по-малко тестостерон, движещ се през оставащия кръвен поток.) ​​Добрата новина е, че има много неща, които можете да направите, за да гарантирате, че пенисът ви остарява с по-ниска скорост от останалите. Ето ги и тях. И докато се грижите за вашия член, не пропускайте Крайно смути за засилване на сексуалното ви желание.1 Пийте кафе

Последните открития от Тексаския университет показват, че мъжете, които пият две до три чаши ява на ден - или 85 до 170 милиграма кофеин от други напитки - са с 42 процента по-малко вероятно да имат еректилна дисфункция, отколкото тези, които консумират до седем милиграма стимуланта ежедневно. А тези, които хвърлят четири до седем чаши, са имали 39 процента по-малка вероятност да се разболеят от тези, които не съдържат кофеин. Тенденцията е вярна сред мъжете с наднормено тегло, затлъстяване и хипертония (но не и за тези с диабет, състояние, което често причинява проблема). И така, как точно пиенето на кафе поддържа нещата младежки долу? Изследователите казват, че стимулантът предизвиква поредица от реакции в тялото, които в крайна сметка увеличават притока на кръв към пениса.2 Загуби си черватаЕто една чудесна причина да прогоните тази мъчителност: коремните мазнини блокират тестостерона, което кара Джонсън да ви изглежда по-възрастен. Италианско проучване от 2004 г. демонстрира, че мъжете с наднормено тегло с ИТМ 28,7 (това е около 195 паунда за 5'9 'мъж) имат 30% по-голям риск от развитие на ЕД, отколкото мъжете с нормално тегло. Освен това, отпадането на флоба може ефективно да увеличи размера на пениса ви чрез намаляване на мазнините във вашата срамна област. Каква още мотивация ви е необходима за скачане на борда на елиптичната машина? За начален старт вижте тези 30 безпроблемни начина за засилване на метаболизма ви !3 Използвайте го или го загубете

мечта да бъде убит

Изследване от Финландия от 2008 г. показва, че сексът веднъж седмично намалява наполовина шансовете на мъжете да развият еректилна дисфункция в сравнение с по-лежерния секс от по-малко от веднъж седмично. Изследването също така предполага, че колкото по-често мъжете правят секс, толкова повече се подобрява тяхната ерекция. Ти си на ход? Поставете точка, за да оправите някои неща направо с партньора си - или със себе си - поне два пъти седмично.

4 Ударете чаршафите ... и спете!Лошото shuteye е свързано с редица здравословни проблеми, които предизвикват сексуални проблеми с напредването на възрастта, включително сънна апнея, затлъстяване, високо кръвно налягане и диабет. Проучване на 8 000 възрастни от изследователи от Станфордския университет установи, че 1 на всеки 5 американци страда от хронична, прекомерна сънливост. Ако това ви звучи, променете го тази вечер с тях 10 начина да спим по-добре - гарантирани!

5 Пийте повече вода

Едва ли това, което бихме могли да си представим като високооктаново гориво, H2O е толкова неразделна част от младежката ерекция, колкото и всяка друга телесна функция, за която можете да се сетите. Водата поддържа нещата в тялото, включително течности като червените кръвни клетки и плазмата, които изправят пениса ви по време на възбуда. Според проучване, проведено от френски физиолог, специализиран в мъжката сексуалност, внезапното намаляване на количеството плазма и червените кръвни клетки, циркулиращи в тялото, може да доведе до смущаваща флопитност. Колкото по-хидратирана е системата, толкова по-ефективна става циркулацията. Но има вторична причина, поради която пиенето на осем чаши вода на ден вероятно ще доведе до дивиденти. В дехидратирано състояние произвеждате по-голямо количество ангиотензин, вид хормон, който често се среща при мъже, които изпитват затруднения при постигане на колегиална ерекция. Чувствате се жадни?

какво да купя на жена ми за рождения й ден

6 Направете го пикантен

Неотдавнашно проучване на френски изследователи установи, че мъжете, които ядат най-пикантните храни, са склонни да имат по-високи нива на тестостерон от тези с по-леко небце. Авторите на изследването приписват Т-усилващите ефекти отчасти на капсаицин, съединение в лют червен пипер, което предишни изследвания са свързвали с повишени нива на тестостерон. Сериозно пикантните пиперки серано също са пълни с кверцетин, хранително вещество, за което е доказано, че повишава нивата на тестостерон в организма, като намалява количеството, което се отделя от бъбреците. Капсаицинът, съединението, което прави сос табаско горещ, освобождава химикали, които увеличават сърдечната честота, отразяват признаци на възбуда и обогатяват вашето либидо. Чушките са само един от 25 храни, които ще ви поддържат млади завинаги !

7 Откажете се от пушенето

Ако сте пушач, проучване от 2011 г. показва, че отказът ще доведе до по-дебели, по-твърди и по-бързи ерекции. За да тестват ерекцията на участниците в изследването, изследователите използваха нещо, наречено петилен плетизмограф, който измерва промените в обиколката и твърдостта, докато субектите гледат порно. По време на 8-седмичното проучване 31% от участниците, които успешно са се отказали от пушенето, са имали по-пълна ерекция от преди. И 75% от отказалите се, които са страдали от ЕД в началото на проучването, вече не са го направили до края.

8 Не прекалявайте с алкохола

Това не е изненада, но зад това има наука. Алкохолът ви десенсибилизира и забавя времето за реакция, а преяждането може да повлияе на нивата на хормоните. Не само завършваш с бирено коремче, но според доклад от Вестник за сила и кондиция , изгарянето на еквивалента на пет или повече напитки изглежда потиска производството на тестостерон. Но изглежда, че по-малките дози (една до две напитки) имат малък или никакъв незабавен ефект върху Т. Така че поддържайте нещата умерени: Две напитки на ден. Може би един от тях 20 коктейла, които всеки мъж трябва да знае как да прави ?

9 Упражнение

Изследвания, публикувани в Вестник на Американската медицинска асоциация установи, че заседналите мъже са по-склонни да изпитват еректилна дисфункция, докато Училището за обществено здраве в Харвард също установява, че мъжете, които участват в енергична дейност в продължение на 20 до 30 минути, са с около 50 процента по-малко вероятно да имат проблеми с ерекцията, отколкото неактивните мъже.

10 Manscape

как можеш да наречеш гаджето си

Ако сте по-уверени в пениса си, ще бъдете по-уверени в спалнята. Един от начините да го накарате да изглежда най-добре и най-големият е да намалите излишния храст. Не е нужно да отидете на цялата кукла Кен, но някои скромни маникюри могат да разкрият допълнителен сантиметър вал, който е ненужно скрит. Овлажняването е друг начин да придадете на вашите клонки и плодове патината на младостта. Вижте тези 10 високотехнологични приспособления за поддържане, от които се нуждаете сега !

За по-невероятни съвети как да живеете по-умно, да изглеждате по-добре, да се чувствате по-млади и да играете по-твърдо, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации