10-те най-добри игри за двойки за укрепване на връзката ви

Без значение колко добре си мислите, че познавате партньора си, вероятно има моменти, в които те все пак успяват да ви изненадат - независимо дали става въпрос за установяване, че всъщност недей обичате лука, който хвърляте на всяко хранене или че никога не са виждали нито един епизод Офиса . И се оказва, че има стотици игри за двойки, създадени с намерението да научат партньорите повече един за друг по вълнуващи начини. За да се възползвате максимално от следващата си игрална вечер, предлагаме да вземете една от тези игри за двойки възможно най-скоро.Аз

Най-добрата игра за двойки на групова среща: Никога не съм…

$ 15,95 купи сега на amazon.com

убил някого насън

Вземете тази игра със следващата си нощна група, за да преведете разговора на следващото ниво. Да играя Никога не съм… , важно е да имате отворен ум (и бутилка вино или две). Тази игра за двойки е снабдена с бързи карти, съдържащи редица фрази като „Никога не съм си бръкнал носа в колата“ и „Никога не съм правят секс в басейна или океан “и е създаден, за да ви помогне да разлеете тайните си. Ако сте направили каквото и да е отпечатано на картата за подкана, премествате напред пространство на дъската.Обичайте Дженга настолни игри за двойки

Най-добрата игра за двойки, които обичат бар игрите: Обичай Дженга

$ 26,72 купи сега на aliexpress.comАко търсите по-типично игрово нощно изживяване, просто купете Обичай Дженга - романтичното предаване на основната игра-нощ. Вместо просто да гарантирате, че вашата кула няма да се срути на земята, двойки играят Обичай Дженга ще трябва да изпълни задачите, написани на всяко парче Jenga, което те премахват от кулата. Тъй като въпросните задачи варират от романтични до приятелски, това е идеалната игра за вас и партньора ви да играете с редица различни гости.TableTopics Couples настолни игри за двойки

Най-добрата игра за двойки, които искат да задават въпроси: TableTopics: Двойки

$ 25 купи сега на tabletopics.com

Независимо дали току-що сте започнали да се срещате или сте били женен от години , тази игра за двойки има способността да задава нови въпроси и разговори за вас и вашия партньор. Снабден със 135 въпроса като „Какво притежание на партньора бихте искали да изхвърлите?“ и „Ако бихме могли да напуснем работата си, какво бихме искали да правим?“, тази игра на карти се предлага с брошура с инструкции, която показва на двойките как да играят по различни начини - и може да им помогне да научат повече един за друг като личности и като екип.

мислиш, че ме познаваш настолни игри за двойки

Най-добрата игра за двойки, които мислят, че се познават: Мислите, че ме познавате

30 долара uncommongoods.comТази игра принуждава двойките да се питат „Кой дори са ти?' С 500 карти, които съдържат непълни твърдения като „Знам, че любимият ти цвят е _“ и „Знам, че ти е лесно / трудно да говориш за чувствата си“, двойките ще научат толкова много един за друг за кратък период от време. Играчите се редуват да гадаят какво ще каже другият, преди да отговорят сами на въпросите. Играчът, който правилно предвиди най-голям брой въпроси, печели.

Настолни игри за моногамия за двойки

Най-добрата игра за двойки, които обичат настолните игри: Моногамия

$ 26,95 купи сега на ebay.com

Подобно на други настолни игри, Моногамия е създаден за насърчаване на комуникацията между играчите. Но това е игра, предназначена само за вас и вашия партньор, тъй като много от подканите на играта включват интимни дейности като целуване, пиене и премахване на дрехи . Да играя Моногамия , играчите преместват игрална фигура около дъската и кацат на квадрати, които съдържат действия като гледане в очите на другия или вземане на карта от тестето, която задава въпрос за връзката. Всеки път, когато завършите кръг на дъската, се придвижвате нагоре към по-смели действия и въпроси. Накратко: забавлението никога не свършва.

Настолни игри Match Mate за двойки

Най-добра игра за двойки на двойна среща: Мач Мате

$ 49,85 купи сега на amazon.com

В идеалния случай е най-добре да играете тази игра с две или четири други двойки. Да играя Мач Мате , седнете всяка двойка една срещу друга. След това дайте на всеки човек, който седи от едната страна на масата, папка и маркер за изтриване на играта. Един човек ще действа като голмайстор, докато хората, които седят от противоположната страна на тези с папката и маркера на играта, ще прочетат четирите въпроса на първата карта, които вземат от тестето. След това тези с папката и маркера ще запишат отговора си на въпроса - след това, след като запишат въпроса, партньорът им ще разкрие отговора си на глас. По принцип двойката, която има най-много общи неща (т.е. предоставя същите отговори), печели играта.

Мъгла от любов настолни игри за двойки

Най-добрата игра за двойки, които обичат да разказват истории: Мъгла от любов

$ 15 купи сега на walmart.com

Мъгла от любов не е пригоден специално за хетеросексуални двойки. Всъщност създателите на играта дори пуснаха множество версии на кутията, за да я направят по-приобщаваща. За да играете, вие и вашият партньор създавате измислени герои, които се срещат, влюбват и се изправят пред предизвикателствата на съвременната романтика. Вие избирате шест личностни черти и споделени цели за вашите герои - и се впускате със съзнанието, че неизбежно ще трябва да решите дали вашите герои да продължат към днешна дата. Тъй като беше пуснат преди няколко години, Мъгла от любов се говори за общността на настолните игри. Marital Bliss настолни игри за двойки

Настолни игри за съпрузи / съпруги за двойки

Най-добрата игра за двойки, които обичат малките неща: Брачно блаженство

$ 14,95 купи сега на uncommongoods.com

Тази игра се играе в продължение на една седмица. В началото на седмицата и двамата тайно избирате мисии, които да завършите (например, отстъпване на дистанционното на партньора или миене на чинии). След това играта е за вашата другар да познае специалните мисии, които завършихте тази седмица. Който може да предостави най-голям брой верни предположения, печели. И накрая, игра, която ви улеснява правете сладки неща за човека който го заслужава най-много.

Настолни игри за похот за двойки

Най-добрата игра за двойки, които обичат изложби: Съпруг-ология

$ 19,94 купи сега на amazon.com

Отново ще ви трябват няколко екипа от двойки за тази игра. Играна по подобен начин като популярното шоу Новобрачната игра , Съпруг-ология оспорва идеята, че двойките вече знаят всичко, което може да научат един за друг. По принцип хвърляте зарове, които определят категорията, в която ще играете, и ако вашият партньор успее да отгатне отговора ви на въпроса, предоставен в подканата, тогава печелите точки, които допринасят за крайния ви сбор.

Най-добрата игра за двойки, които искат да подправят нещата: Похот

$ 7.59 купи сега на amazon.com

Създаден специално за двойки, които са търсят да подправят нещата в спалнята , Похотта: Страстната игра за двама е една от най-добрите игри за двойки, които искат да предизвикат идеи за нови сексуални преживявания. С повече от 30 000 възможни комбинации от карти, всяка игра може да добави измерение към вашия сексуален живот.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации